Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eva Maya -Kendimden Küçük Birisiyle Olamam

Eva Maya -Kendimden Küçük Birisiyle Olamam
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Eva Maya Kendimden Minik Birisiyle Olamam KENDİNDEN MINIK BİRİYLE OLMAZMIŞ! 1548613463 1548613463 evamayakendimdenkucukbirisiyleolamam5c4df75aebc7aevamayakendimdenkucukbirisiyleolamam5c4df75aebc7a http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberevamaya158&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg EVA MAYA 'KENDİMDEN UFAK BİRİYLE AŞK YAŞAMAM' DİYEREK HAYALLERİ SUYA DÜŞÜRDÜ Rus asıllı manken Emel Eva Maya’nın Türkiye macerası, akraba ziyaretiyle başladı, podyumdan beyazperdeye uzandı 'İçindeki insan sevgisiyle' meşhur Muro’nun aralık ayında gösterime girecek filminde de rol alan manken, Tempo dergisine verdiği röportajda 'Kendimden küçük biriyle aşk yaşamam' diyerek hepsinin hayallerini suya düşürdü! Babasının mesleği gereği Macaristan’da doğdu Sarışın, mavi gözlü, uzun boylu, hoş mi güzel bir kızdı 16 yaşında keşfedildi, mankenlik yapmaya başladı Jeoloji uzmanı babasının isteği üstüne Moskova Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde okudu Acilen 29 yaşında Bundan dokuz yıl önce, akrabalarını ziyaret için Türkiye’ye geldi Burada da fark edilmesi uzun sürmedi Hayallerini oyunculuk süslüyordu Mankenlik bunun için iyi bir basamak olabilirdi Nitekim oldu da Kısa sürede ayrıca ünlü bir manken oldu Türkiye’de, hem de ilk dizi teklifini aldı 'Eyvah Babaanne!' adlı diziyle podyumdan beyazcama transfer oldu Eva Maya, Fransa’dan gelen bir yabancıyı canlandıracaktı DİN DEĞİŞTİRMEDİM Soluğu Haldun Dormen’in yanına aldı Eğitimli olmalıydı Türkçe öğreniyor, bununla beraber Türkiye’ye alışmaya çalışıyordu Burayı sevdi, ’tanıdık olmayan’ elde etmek istemedi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı için başvurdu, kabul edildi Adı da Emel Eva Maya oldu Bu adı ona arkadaşları yerinde gördü Türkçe’sinin yeterli olmadığı zamanlarda, sık sık yanlış anlaşıldığını söylüyor Nitekim o dönemde 'Eva Maya, Müslüman oldu' manşetleri de atılıyor Eva Maya, bu iddiaları bir defa daha yanıtlıyor: 'Sadece Türk vatandaşı oldum Dinimi değiştirmedim Cümbür Cemaat gibi Allah’a inancım var Zaten inancı olmayan kişilerden korkarım' Önceden her türlü defileye çıkan Eva Maya, bundan böyle seçici olduğunu söylüyor Tasarımcısına, model kadrosuna, konsepte uyarı ediyor Bu, ona kendini huzurlu hissettiriyor Mankenliği seviyor Şimdilerde yeni bir coşku içinde 'Lanet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine' filminde bulunan oyuncu, 'Kurtlar Vadisi' dizisi için Pana Film ile iletişim kurmuş önce: 'Kurtlar Vadisi dizisine yeralma bana nasip olmadı Bu filmde de tanıdık olmayan bir oyuncuya gereklilik vardı Ben de zaten akıllarındaydım ve aradılar Süreklilik üzerinde konuştuk, anlaştık ve çekimlere başladık Buradaki karakterin adı Natali Bir kızı var Onunla senelerdir Türkiye’de yaşıyor Türkçesi kötü, barda garsonluk yapan gülünç biri' CEM YA DA OKAN’LA ÇALIŞMAK İSTERİM Peki ya aşk? Bu kaş göz ve bu fizikle epey can yaktığına değişkenlik yok Eva Maya, son zamanlarda genç erkeklerin ilgisini çektiğini anlatıyor: 'Neredeyse ergenlik çağındalar Yanıma gelip benden hoşlandıklarını, benimle yemeğe çıkmak istediklerini söylüyorlar Yaşlarını soruyorum, asgari beş yaş büyük söylüyorlar Komik yok mi?' Niçin peki, bunu hiç düşündü mü acaba? Düşünmüş olacak ancak anında cevabını veriyor: 'Herhalde Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan ilişkisinden etkilenmeye başladılar Fakat ben bu konuda netim Katiyen, asla olmaz' 'Aşk, dünyanın en güzel şeyi' diyen güzel oyuncunun kalbi bugünlerde abes Kendini işine vermiş Hayalinde tekrar bir komedide yer almak var bir de Cem Yılmaz ve Okan Bayülgen ile hedeflemek İDDİALARIN TERSINE SİYASETLE ARAM YOK Bir ara AKP’ye aza olacağı yönünde dedikodular çıkmıştı Eva Maya’nın Yoksa podyum, televizyon, beyazperde derken, acilen de siyaset arenasında mı göreceğiz onu? Bu soruyu hiç tereddüt etmeden yanıtlıyor Eva Maya: 'Cem Ceminay’ın radyo programına katıldım Orada konu açıldı ’Şebnem Schaeffer Demokrat Parti, Tuğba Özay Cumhuriyet Halk Müziği Partisi’ne üye oluyorsa, ben de AKP’ye üye olurum’ dedim Doğrusu siyasetle aram yoktur O süre Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’yi güzel idare ediyordu Ben de AKP’nin adını telaffuz ettim Sonra yine manşetlerdeydim Öylesine söylenmiş bir sözdü hálbuki Ayrıca bir yere aza olacaksam, bu kesinlikle yardıma ihtiyacı olanlara uzanan bir dernek olmalı' id  

858,496Konular
982,180Mesajlar
30,117Kullanıcılar
alisahn46Son üye
Üst Alt