Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evanescence Kimdir Resimleri

Evanescence Kimdir Resimleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Evanescence Kimdir

Evanescence Kimdir Hayatı

Evanescence Amerikalı rock grubudur 1995 yılında piyanistvokalist Amy Lee ve gitarist Ben Moody kadar Little Rock, Arkansas'ta kurulmuştur

Daha önce Childish Intentions ve Strickengibi isimlerle de anılan grup en son Evanescence adını aldı İki özel EP ve Bigwig Enterprises'ın yardımlarıyla Originadını taşıyan demo CD'nin kaydedilmesinin peşinde, grup 4 Mart 2003'te birincil uzunçalar albümü olan Fallenı Windup Records üzerinden satışa sundu Dünya çapında 15 milyondan fazla kopyası satan bu albüm ve Daredevilfilminin müziği olarak da kullanılan Bring Me to Lifeşarkısı tamamen, grup iki Grammy Ödülü kazandı

Evanescence Resimleri

*

Similar threads

Evanescence kimdir Evanescence grup üyeleri Evanescence grubu nasıl kuruldu Evanescence rock müzik grubu Evanescence hakkında veri Evanescence ABD'li rock müzik grubudur 1995 yılında grubun vokalisti Amy Lee ve gitaristi Ben Moody kadar Little Rock, Arkansas'ta kurulmuştur Daha önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Evanescence Kimdir Evanescence Kimdir Hayatı Evanescence Amerikalı rock grubudur 1995 yılında piyanistvokalist Amy Lee ve gitarist Ben Moody tarafından Little Rock, Arkansas'ta kurulmuştur Daha once Childish Intentions ve Strickengibi isimlerle de anılan grup en son Evanescence adını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Evanescence 1548684547 1548684547 evanescence5c4f0d076ef57evanescence5c4f0d076ef57 http:wwwmuratyavuznetwpcontentuploads200705evanescence Amerikalı Alternative Rock grubu 1998 yılında Arkansas da vokalist Amy Lynn Lee ve gitarist Ben Moody tarafından kuruldu Sınırlı sayıda basılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
evanescence grubu dağıldı evanescence dağıldı mı evanescence grubu dağıldı nasıl dağıldı hakkında haberler bilgiler tümü burada melekler Evanescence grubu müzik dünyasında hoş yer edinmiş gruplardandıYalnız altında da okuyacağınız gibi 2007 senesinde dağıldılarKaliteli müzikleriyle piyasada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Aerosmith Kimdir Aerosmith Kimdir Fotoğrafları Aerosmith,1970 yılında ABD'nin Massachusetts eyaletinin Boston şehrinde belirlenmiş bir rock müzik grubudur Gruba Boston'ın Fena Çocukları ve Amerika'nın en büyük rock and roll grubu yakıştırmaları yapılır Aerosmith, blues kökenli hard rock...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
858,505Konular
982,799Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt