Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Evde Aletsiz Vücut Geliştirme

Evde Aletsiz Vücut Geliştirme
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Evde Aletsiz Ceset Geliştirme Evde Aletsiz Vücut Geliştirme olası mü? Arkadaşlar ben ceset ilerletmek istiyorum lakin salona gidemem en ince ayrıntısına kadar şehvetli olduğu için gidemem evde yapabilirmiyim  

Similar threads

Evde Aletsiz Beden Geliştirme Aletsiz Beden Geliştirme * Evde aletsiz olarak şınav, mekik squat, lunge, dips gibi hareketleri yapabileceğin gibi eğer dambıl veya bar ve plaka alırsan bir çok hareketi daha evinde yapma şansınız olur, hatta diğer taraftan tartı sehpası alırsanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Evde Adale Geliştirme Yöntemi Evde Kas Geliştirme Yöntemleri Nelerdir Aletsiz egzersizler iç organlar üstünde kuvvetlendirici bir etkiye sahiptir dolaşım sistemini düzenlemenin yanında sağlık açısındanda büyük tartma taşır aletsiz egzersizler adelelerin ölçü kazanmasını sağlar Aletsiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Evde Kas Geliştirme Yontemi Evde Kas Geliştirme Yontemleri Nelerdir Aletsiz egzersizler ic organlar ustunde kuvvetlendirici bir etkiye sahiptir dolaşım sistemini duzenlemenin yanında sağlık acısındanda buyuk onem taşır aletsiz egzersizler adelelerin olcu kazanmasını sağlar Aletsiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Evde Üçgenin Taban Olmayan Kenarı Kası Geliştirme Evde Ayak Kası Geliştirme Ben Evde Ayak Kası Ilerletmek istiyorum sizce ne yapabilirim nasıl geliştirebilirim etap kaslarımı ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Evde Vücut Geliştirme Hareketleri Resimli Anlatım Resimli Cisim Geliştirme Hareketleri Ceset geliştirme hareketleri vücudun sahip olduğu adale dokusunun gücünü ve hacmini arttırarak vücudu şekle sokmak amacıyla yapılan fizik hareketleridir Siz de aşağıdaki resimlerde gördüğünüz hareketleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
329
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,742Kullanıcılar
yakshaSon üye
Üst Alt