Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evde Cips Yapımı

Evde Cips Yapımı
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Evde Cips Yapımı Evde Cips Yapımı Merhaba kızlar cipsi evde kendim gerçekleştirmek istiyorum sizce bu muhtemel mü ?m Bana Evde Cips Yapımı hakkında veri verinevdecipsyapimi5c5a0fd81d195alt  

Similar threads

Evde Patates Cipsi (Lays Tadında) Tarifi İçin Malzemeler *4 orta boy patates Evde Patates Cipsi (Lays Tadında) Tarifi Yapılışı Merhaba hanımlar uzuuuuuuun aradan sonra yeni bir tarifle sizlerleyim Basit ama inanın çoook lezzetli bir cips?hem de ev yapımı olduğundan sağlıklı ) Umarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Çocukların çok sevdiği ve yetişkinlerinde film gecelerinde mutlaka her evde bulundurduğu patates cipsiyi artık evinizde yapabilirsiniz. Hem pratik hem de lezzeti dışarıdakilere göre daha güzel enfes bir cips tarifini sizlerin beğenisine sunduk. Mutlaka izlenimlerinizi bizlerle paylaşmayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Çocukların çok sevdiği ve yetişkinlerinde film gecelerinde mutlaka her evde bulundurduğu patates cipsiyi artık evinizde yapabilirsiniz. Hem pratik hem de lezzeti dışarıdakilere göre daha güzel enfes bir cips tarifini sizlerin beğenisine sunduk. Mutlaka izlenimlerinizi bizlerle paylaşmayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Çıtır Çıtır Cips Yapımı (Orjinali Gibi) Tarifi İçin Malzemeler *2 adet yufka *3 yemek kaşığı yoğurt *1 tatlı kaşığı domates veya biber salçası *1 çay bardağından 1 parmak eksik sıvı yağ *1 çay kaşığı kırmızı toz biber *1 çay kaşığı kekik *1 çay kaşığı karabiber *1 çay kaşığı tuz Dip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Ev Yapımı Cips Tarifi İçin Malzemeler *1 det yufka *2 yemek kaşığı yoğurt *3 yemek kaşığı sıvı yağ *1 tatlı kaşığı domates salçası *1 tatlı kaşığı ketçap *Kuru nane *Kekik *Pul biber Dip Sos İçin; *1 kase yoğurt *Kekik *Pul biber *Kuru nane *1 tatlı kaşığı mayonez Ev Yapımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt