Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evde diş beyazlatmak için ne yapılabilir?

Evde diş beyazlatmak için ne yapılabilir?
0
155

Similar threads

Dişlerini beyazlatarak gulumsemelerini daha parlak ve cekici bir hale getirmek isteyenlere kucuk bir uyarımız var Bircok kişi amator beyazlatıcı urunleri kullandıktan sonra diş etlerinde tedirgin edici bir hassasiyet hissetmişlerdir Ozellikle dişlerinizde dolgu, kron ya da diş eti iltihabı varsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Diş beyazlatma ücretleri dişçiden dişçiye büyük farklılıklar göstermektedir Diş beyazlatma ücretleri ve önerilen tedavileri*bu makalemizde paylaşıyoruz Diş beyazlatma dişlerin lekelerden arındırıldığı ve doğal rengine kavuşturulduğu operasyonlara bahşedilen addır Bu operasyonlar doğru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Evde Diş Ağartma Yöntemleri Nelerdir Evde Diş Beyazlatma Evde Diş Beyazlatıcı Yöntemleri Bembeyaz dişlerinizle, kendinize güvenerek gülmek istiyorsanız nebati yöntemlerle evde diş beyazlatma önerilerimizi uygulayınArtık gülümsemelerinizi gizlemeden rahatça gülücükler saçın etrafınızaBu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Dişimi rengini açmak istiyorum Diş beyazlatma 1548083281 1548083281 disimibeyazlatmakistiyorum5c5002c5c607adisimibeyazlatmakistiyorum5c5002c5c607a http:wwwkadikoydiscomimagesiconbpng Diş Beyazlatma 1548083281 1548083281...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Hepimiz icin cok onemli bir konu diş beyazlığı Evde kendi kendinize geliştireceğiniz basit cozumlerle pırıl pırıl bir guluşe sahip olabilirsinizİctiğimiz sulardaki flour yoğunluğu da diş rengimizin koyulaşmasına neden olurEtkileyici bir gulumsemenin anahtarı pırıl pırıl ve bembeyaz dişlerdir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,311Kullanıcılar
inzebygameSon üye
Üst Alt