Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evde Gebelik Testi

Evde Gebelik Testi
0
63

Similar threads

Kızlar Evde Hamilelik Testi nasıl yapılır Merhaba hanımlar sizden bir konuda yardım istiyorum acaba Evde Gebelik Testi nasıl yapılır ve evde hamilelik testi ne süre yapılmalıdır lütfen bu konuda bilginiz varsa bana yazın!  
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Aşılamadan sonraki süreçte gebelik belirtileri ve seyri nasıl olmakta ? Etiketler : Aşılamadan sonra kanama, yerleşme kanaması nedir kaç gün sürer ? Aşılama yaptıran yada yaptırmak üzere olup buna karar veren arkadaşlarımız Lütfen bu başlık altından aşılama sürecinde karşılaştığınız tüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
alıngan gebelik testi selamlama günüm geçti evde test yaptım çıkmadı bir arkadaşım bana hassas gebelik testinden bahsetti aranızda bu testi yaptıran varmı muhakkak netice veriyormu acaba  
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
kanda gebelik testi yaptıranlar selamlar aranızda kanda hamilelik testi yaptıran varsa nasıl emin sonuç veriyormu testi ne kadara ve nereye yaptırdınız anında sonuç alabiliyormuyuz bide gebelik varsa kanda hamilelik testini ne vakit yaptırırsam kesin olur  
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
hamilelik testi silik cıktı evde gebelik testi yaptım silik cıktı benzer gün içinde 3 kez tekrarladım aynı sonucu verdi kan testinde 0,2 cıktı olumsuz dediler gebe olma şansım varmı bu durumu yaşamış varmı???  
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,497Konular
982,016Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt