Evde Kemal Paşa Tatlısı (Hazırları Aratmıyor) Tarifi İcin Malzemeler
*1 cay bardağı sıvı yağ
*1 cay bardağı yoğurt
*1 yumurta
*1 paket kabartma tozu
*1 paket vanilya
*1, 5 su bardağı un
*1, 5 su bardağı irmik
Şerbeti icin:
*4 su bardağı şeker
*5 su bardağı su
*Bir kac damla limon suyu
Evde Kemal Paşa Tatlısı (Hazırları Aratmıyor) Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar ben bu tarifi cok beğenerek yapıyorum ve gercekten harika oluyor Sizlere de tavsiye ederim ve cok beğendiğim icin sizinle paylaşmak istedim Ben uzerine fıstık koydum fıstıklar dokuluyor dokulduğunde kızmayın kemal paşaları şerbetten gecirdikten sonra tekrar yapıştırabilirsiniz Gecelim tarifimize:
1
*Tum malzemeleri bir kaba alalım ve yoğuralım
*Hamurumuzdan kurabiye yapar gibi kucuk kucuk yuvarlayalım
*Pişirme kağıdı koyduğumuz fırın tepsisine dizelim ve 180 derece fırında pişirelim pembeleşinceye kadar
*Şerbetimizi kaynatalım ve icine limon suyu sıkalım
*Pişmiş olan Kemal Paşalarımızı şerbetin icine atalım ben 3 e bolerek kaynattım cunku tencere hepsini almıyor
*Karıştıra karıştıra altını ustunu cevirelek 10 15 dk suyun icinde kaynattıktan sonra fırın tepsisine alalım ve hepsine aynı işlemi yapalım
*Tepsiye aldığımız Kemal Paşaların uzerine kalan şerbeti dokelim ve 1 gun dinlensin şerbetini iyice ceksin
*İsteğe gore arasına krem şanti kullanabiliriz
*Yapanların şimdiden eline sağlık Afiyetler Olsun
*1 cay bardağı sıvı yağ
*1 cay bardağı yoğurt
*1 yumurta
*1 paket kabartma tozu
*1 paket vanilya
*1, 5 su bardağı un
*1, 5 su bardağı irmik
Şerbeti icin:
*4 su bardağı şeker
*5 su bardağı su
*Bir kac damla limon suyu
Evde Kemal Paşa Tatlısı (Hazırları Aratmıyor) Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar ben bu tarifi cok beğenerek yapıyorum ve gercekten harika oluyor Sizlere de tavsiye ederim ve cok beğendiğim icin sizinle paylaşmak istedim Ben uzerine fıstık koydum fıstıklar dokuluyor dokulduğunde kızmayın kemal paşaları şerbetten gecirdikten sonra tekrar yapıştırabilirsiniz Gecelim tarifimize:
1
*Tum malzemeleri bir kaba alalım ve yoğuralım
*Hamurumuzdan kurabiye yapar gibi kucuk kucuk yuvarlayalım
*Pişirme kağıdı koyduğumuz fırın tepsisine dizelim ve 180 derece fırında pişirelim pembeleşinceye kadar
*Şerbetimizi kaynatalım ve icine limon suyu sıkalım
*Pişmiş olan Kemal Paşalarımızı şerbetin icine atalım ben 3 e bolerek kaynattım cunku tencere hepsini almıyor
*Karıştıra karıştıra altını ustunu cevirelek 10 15 dk suyun icinde kaynattıktan sonra fırın tepsisine alalım ve hepsine aynı işlemi yapalım
*Tepsiye aldığımız Kemal Paşaların uzerine kalan şerbeti dokelim ve 1 gun dinlensin şerbetini iyice ceksin
*İsteğe gore arasına krem şanti kullanabiliriz
*Yapanların şimdiden eline sağlık Afiyetler Olsun