Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evde kimin sözü geçiyor meleklerim

Evde kimin sözü geçiyor meleklerim
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Evde kimin sözü geçiyor meleklerim 1548599539 1548599539 evdekiminsozugeciyormeleklerim5c4dc0f81a64devdekiminsozugeciyormeleklerim5c4dc0f81a64d http:ivillagemynetcomimagesivillageaskvecinselliktv Daima en son sözü söyleyen siz misiniz ? Bağlı hayatım olur şekerimevdekiminsozugeciyormeleklerim5c4dc0f87b8bealt :D Big Grin :D Birlikteliğinizde kimin sözü geçiyor, kim daha egemen? Anında kalem, kağıt alın veya bilgisayarda bir sayfa açıp not alıp test edin! 1 Televizyon kumandası genelde kimde durur? A Bende B Onda 2 Alış veriş yapmak istiyorsunuz, sevgiliniz ise dehşet ediyor… A Sevmese de benim için katlanmak zorunda B Tek başıma ya da arkadaşlarımla giderim 3 Sinemaya gidiyorsunuz Siz bir komedi filmine girmek istediniz o da serüven filmi istiyor Netice? A Komediye gireriz B Serüven filmine gireriz 4 Tatil planlarınızı yaparken çoğunlukla… A Gideceğimiz yerin seçimini bana bırakır B İstediği yer konusunda beni ikna etmeyi başarır 5 Kavga ettiğinizde genelde birincil adımı atan kim olur? A O natürel kii B Ben giderim, uzatmanın anlamı değil 6 Hiç hoşlanmadığınız bir arkadaşı var, görüşmemelerini ondan ister misiniz? A Birlikteysek böyle bir hakkım var, ya ben ya o Bir tercih yapmalı id B Ondan böyle bir şey isteyemem, ona saygımdan nedeniyle sesimi çıkartmam 7 Çok yoğun ve geç saatlere kadar çalışmasını gerektirecek lakin çok hoşgörü alacağı bir meslek teklifi aldı A Kabul edemez Birlikte geçireceğimiz süre daha kıymetli, hoşgörü alıp daha az çalışacağı diğer işler de bulabilir B Doğrusu istediği bir işse bana sormadan karar verir zaten 8 Hiç istemediği halde sadece size refakât etmek için dans kursuna katılır mı? A Evet B Hayır 9 Uzun zaman bir cafede oturup aleyhinde tarafı beklemesi gereken bir kişi var bu siz misiniz, o mu? A O B Ben 10 Randevulaşma zamanlarınız genelde size kadar mi ona tarafından mi ayarlanır? A Bana göre B Ona kadar Derhal sonuca bakın! AŞAĞIDAKİ SAYFADA  

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt