Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Evde Kolay Et Suyu

Evde Kolay Et Suyu
0
137

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Evde Kolay Et Suyu Tarifi İçin Malzemeler

*Kemikli et (istediğiniz değin)
*2 tatlı kaşığı tuz
*1 litre su

*
Evde Kolay Et Suyu Tarifi Yapılışı Kemikli eti düdüklü tencereye koyuyoruz ,tencerenin yarısını geçecek dek su ekliyoruz ,son olarak da tuzumuzu koyuyoruz ve tenceremiz fısladıktan daha sonra kısık ateşte yarım saat değin kaynatıyoruz
Özellikle bebek ve çocuklar için vitamin deposu lakin ben bebeğim için ayrı yemek yapmıyorum ,onun yerine kendi yemeklerimizi onun yiyebileceği şekilde yapıyorum bu et suyunu da memnuniyetle istediğiniz yemeğe ekleye bilirsiniz KOLAY GELSİN

Similar threads

Evde Et Bulyon Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *Kemikli kırmızı et *Tuz *Karabiber *Su *Buz torbaları Evde Et Bulyon Yapımı Tarifi Yapılışı Kemikli eti düdüklü tencerede güzelce kaynatın Su biraz soğuduktan sonra suyu süzün Buz torbalarına doldurup ağızlarını kapayın Buzluğa koyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Kuru Sebze Yemeği Tarifi İçin Malzemeler *Kurutulmuş sebzeler 150 gr olacak (Fasulye, patlıcan, domates, biber ) *Kuru soğan *500 gr kırmızı et kemikli veya kemiksiz farketmez *Domates salçası *Tuz, kara biber ,pul biber *2 dis sarımsak *Yarım su bardağı kadar sıvı yağ Kuru Sebze...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Yemeklik Tavuk Suyu Tarifi İçin Malzemeler *Yeteri kadar tavuk *Su *Tuz *Buz torbası Yemeklik Tavuk Suyu Tarifi Yapılışı Merhaba benim gibi bulyon*kullanmak istemeyenlere tavuk*olur et olur*fark etmez ben bütün tavuk aldığım zaman kaburga kemikli taraflarını*çorbalık yapıyorum, bu sefer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Ev Yapımı Et Suyu Tarifi İçin Malzemeler *4 5 Kemik parçaları *2 litre su *Gerektiği kadar ped su bardağı Ev Yapımı Et Suyu Tarifi Yapılışı Merhaba, bir gıda teknikeri olarak hazır olan her şeye karşıyım Evde yapabildiğim her şeyi yapıyorum Bunlardan biri de et suyu hazır olanlardan bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Ülkemizin birbirinden şifalı ve leziz çorbaları var. Bunlardan biri de düğün çorbası. Soğuk kış aylarında vücudunuzun direncini arttırmak için lezzetli bir tarif arıyorsanız düğün çorbası tarifini deneyebilirsiniz. Düğün çorbası tarifi: Her yaştan insanların severek tükettiği çorbalar içinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,496Konular
981,720Mesajlar
29,790Kullanıcılar
Yusuf_4512Son üye
Üst Alt