Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evde Mayonez Yapımı (Fotoğraf Aşamalı)

Evde Mayonez Yapımı (Fotoğraf Aşamalı)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evde Mayonez Yapımı (Fotoğraf Aşamalı) Tarifi İçin Malzemeler

*Yarım çay bardağı un
*1 su bardağı su
*1 çay kaşığı tuz
*1 yumurta sarısı
*2 tatlı kaşığı sirke(üzüm yada elma farketmez)
*1 tatlı kaşığı limon suyu
*Yarım su bardağından az eksik sıvı yağ

Evde Mayonez Yapımı (Fotoğraf Aşamalı) Tarifi Yapılışı Yapacak olan arkadaşlar hiç çekinmeden kolayca yapabilceğiniz bir tarif Tutturamama derdine son
İlk başta un ve suyu bir tencerede pişiriyoruz Koyu bir muhallebi kıvamında olacak Koyuluğundan sakın çekinmeyin göz göz olup kıvamı iyice koyulaşınca ocaktan alıyoruz ((sürekli karıştırarak kısık ateşte yapıyoruzz ) Şimdii bu muhallebiyi güzelce soğutuyoruz Soğuttuktan sonra sıvı yağ hariç tum malzemeleri içerisine katıp blendır yada mikser yardımıyla karıştırıyoruz Sıvı yağı yavaş yavaş koyuyoruz böylece kıvamını ayarlayabiliyoruz Ben verdiğim miktardaki sıvı yağ ile gayet güzel kıvamda bir mayonez elde ettim Sizde tarife uyduğunuzda benim ki gibi yapabilirsinizz Bu kıvama gelmesi en fazla beş dklık bir zaman alıyor
Yaptığımız mayonezi dolapta bir saat kadar bekletip bir hafta içerisinde tüketebiliriz
Afiyet olsun

858,497Konular
982,116Mesajlar
30,076Kullanıcılar
CeaxySon üye
Üst Alt