Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evde Sucuk Yapımı

Evde Sucuk Yapımı
0
128

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evde Sucuk Yapımı Tarifi İçin Malzemeler

*1 kilo dana döş
*100 gr sucuk baharatı
*1 kaşık köftebahar
*3 sarımsak
*Tuz

Evde Sucuk Yapımı Tarifi Yapılışı Sizde benim gibi dışarıdaki sucuklara güvenmeyip, evde çocuklarınıza bile yediremiyorsanız, güvenli, temiz bir şekilde evde hazırlayabilirsiniz Ben zor bir şey sanıyordum ama köfteden bile kolaymış, artık marketten almaya son
Malzemelerimiz sadece 1 kilo döş ve aktardan sucuk baharatı hazırlatmak, bu kadar basit Ben baharatı bol sevdiğimden 1 kaşık köftebahar ve sarımsak ekledim, sevmeyen eklemeyebilir
Gelelim hazırlanışında, malzemeleri katıp yoğuruyoruz bu kadar basit Biraz alıp tavada pişirip tadını kontrol ediyoruz, biz o kadar beğendik ki, hemen sucuk sandwich bile yaptık Tadı beğenildiyse şekil verip strec filme sarıp buzluğa atıyoruz Afiyet olsunnnn
Not: Sucuk baharatında pul biber ve toz biber var, acı zevkinize göre aktara müdahale edip azaltmanızı ya da arttırmanızı tavsiye ederim İçerisine sarımsak tozu konulur ama benim aktar koymadığından ben taze sarımsak kullandım

858,497Konular
981,918Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt