Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evde Susamlı Ve Kekikli Fırında Çeşnili

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Malzemeler
6 parça tavuk incik

Toz olarak sosu için;
1 tatlı kaşığı toz biber
1 tatlı kaşığı pulbiber
3 tatlı kaşığı kekik
2 tatlı kaşığı toz sarımsak
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı karabiber
2 yemek kaşığı susam
2 yemek kaşığı nisasta
1 yemek kaşığı sirke
3 yemek kaşığı Zeytinyağı
1 bütün soğan ( şart değil tavuğun içine koydum lezzetli oldu )

Yapılışı:
Merhabalar
Benim fazla kullanmadığım ama sevdiğim bir tat olan “knorr çesnile fırınla nın çeşitleri olan “ kekikli susamlı fırında tavuk çeşnisinin ev yapımı halini paylaşmak istiyorum ?? Ben evde denedim oldu siz de yapabilirsiniz gönül rahatlığıyla kendi baharatlarınız ile aynı tadın fazlasını yakalayabiliriz Sarımsak tozu olmayanlar 6 diş sarımsağı, tuz ile ezip baharatlarla ovalayarak kullanabilirler

Bütün baharatları bir kaba alalım üzerine nişastayi aktarıp bütün baharatları elinizle iyice harmanlayın Tavukları yıkayın ve baharatları her yerine gelecek şekilde harmanlayın Torbanın içine alın ve zeytinyağ ve sirkeyi katın ve ağzını sıkıca kapatın salllayın Fırın tepsisine yerleştirin çatal ile bi kaç yerinden delin 200 derecede önceden ısıtılmış fırında pişirin Ben yanına kabuklu patatesi baharatlayıp koydum çok lezzetli oldu siz de öyle yapabilirsiniz ayrıca içine 1 soğaniı 4 ‘e bölüp koydum çok lezzet katti

858,497Konular
982,565Mesajlar
30,309Kullanıcılar
khanjarSon üye
Üst Alt