
Yulaf sütünü yeniden lif içeriği güçlü olan, rendelenmiş hindistan cevizi, muz, çilek, tarçın, karanfil, vanilya ve kakule üzere gayrı besinlerle bir arada tüketilmektedir. Son devirlerin favori içeceği yulaf sütü nasıl yapılır? İşte, yulaf sütünün pratik imalatı...
Yulaf sütü, bağırsak duvarlarını temizlemek ve kan dolaşımını arındırmak için kullanılmaktadır. Tercihen yulaf sütünü öğünlerinizden evvel içmeyi deneyerek tokluk hissini artırabilirsiniz. Smoothie ve çorba çeşitlerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz yulaf sütü, tadının yoğunluğundan ötürü tatlı ve tuzlu besinlerle uygun bir lezzet entegrasyonu sağlamaktadır. Evet, bu entegrasyonlu lezzeti yakalamanıza yardımcı olacak yulaf sütünü meskeninizde en pratik yollardan nasıl elde edebilirsiniz? İşte, hanede yulaf sütü imalatı...

YULAF SÜTÜ NASIL YAPILIR? YULAF SÜTÜNÜN PRATİK PRODÜKSIYONU
GEREÇLER
3 su bardağı su
1 su bardağı yulaf
1 yemek kaşığı toz hindistan cevizi ( tatlandırmak için hurma, tarçın yahut pekmez ilave edebilirsiniz)

Bütün gereçleri blendır’a koyup, yulaflar külliyen ezilene kadar birkaç dakika çalıştırınız. Bir kaba serdiğiniz duru tülbent yahut bez kesenin içine karışımı dökerek süzünüz. Ve kalan posayı güzelce sıktıktan sonra yulaf sütünüz hazır. Sütü kıvamlı bulursanız üzerine biraz daha su ekleyip açabilirsiniz. (Suyun ölçüsünü damak zevkinize nazaran azaltıp çoğaltarak kıvamını ayarlayabilirsiniz)
İncir suyuyla yulaf sütü karışımının tanımı için haberimize göz gezdirebilirsiniz...
