Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evdekini dişi aslan haline getiremezsen

Evdekini dişi aslan haline getiremezsen
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Evdekini dişi aslan haline getiremezsen EVDEKİNİ DIŞI ASLAN HALİNE GETİREMEZSEN Sizin değeriniz, eşinize verdiğiniz Değerden daha artı değildir Bir söz vardır, “ fıkrayı bilirsiniz Nerden bilsinler ancak, anlatmayınca Anlatalım o vakit Aslanın biri öküzün biriyle dost olmuş Gündüz beraber, akşam beraber Birinin evi ormanda, çağlayanın kıyısında Diğerinin ama bir köyün ortasında saptan samandan Iş ortaklığı uzun sürmemiş, neden mi? Aslan, eşine danışmadan işe karar veremem Onun da düşüncelerini almalıyım, derken “ Bak “ dermiş öküz, “bayan aklı ermez işe O kotarsın sapla samanı gündüzleri, Akşam zaten bakacak getirdiklerime Meyhanede süre ilerledikçe aslan, bakarmış köstekli saatine, eyvah yine geç kaldım eve! “ Bıktım bu senin kılıbıklığından, sünepeliğinden Ben korkuyor muyum evdekinden dermiş öküz Aslan bu, kalır mı sözün aşağı, açılan kapıdan Dalgalandırmış yelesini rüzgarın ilk nefesi, Bana bak öküz, seni evde bekleyen Bir inek, beni bekleyense bir kadınsı aslan, Duymasın palavracı pehlivanlığını, dişlerinin Arasında sen yem olurken, istemem meze olmayı Bağlı masadan kulak kabartan, bilge kral aslan demiş fakat: “Evdekini kadınsı aslan haline getiremezsen Onun beklediği defalarca bir öküz olacaktır MEHMET ZEKI GEZİCİ​  

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt