Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evden Çıkan Yılan

Evden Çıkan Yılan
0
380

Similar threads

Rüyada evden kaçmak, yeni bir açılış yerine getirmek için çıkılan yolda hayal edilen şeylere ulaşmak şöyle dursun hiç beğenilmeyen durumlara düşüleceğine, haksızlığa uğranacağına, biçare kalınacağına ve para ve süre kaybı yaşanacağına delalet eder aynı zamanda, anlaşılmayan bir sebepten ötürü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
212
Rüyada yılan görmek Bakın rüyada görülen yılanneye delalet ederMaddeler halinde rüyada yılan bakmak hakkınd ayapılan rüya tabirleri; Rüyada görülen yılan Kuytu düşmana, kadına, çocuğa, esenliğe, saltanata, beyliğe, kişinin geçimine; Vücudunun herhangi bir yerinden yılan çıktığını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
199
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere gördüğüm bir rüyayı ve arkasında bu rüyanın ne kavrama geldiğini paylaşacağım Başta fazla kısa olarak rüyamı anlatayım rüyamda gördüğüm yılanı ortadan ikiye bölüyorum ama bir türlü öldüremiyorum kesintisiz her tarafta canlandığını görüyorum hatta yanımda küçük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Rüyada uyku esnasında görülen bazı rüyalar kabus gibi korkutucu olduğu için uzun bir müddet etkisinde kalabiliyoruz. Bazı görülen rüyaların bize mesaj içerikli olduğu söylenir. Bu yüzden gördüğümüz rüyanın anlamını hemen internetten araştırmaya başlarız. Rüyada yılan görmek birçok farklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Rüyada uyku esnasında görülen bazı rüyalar kabus gibi korkutucu olduğu için uzun bir müddet etkisinde kalabiliyoruz. Bazı görülen rüyaların bize mesaj içerikli olduğu söylenir. Bu yüzden gördüğümüz rüyanın anlamını hemen internetten araştırmaya başlarız. Rüyada yılan görmek birçok farklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,496Konular
981,791Mesajlar
29,859Kullanıcılar
zwexyee31Son üye
Üst Alt