Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evden Çıkarken Okunacak Dua

Evden Çıkarken Okunacak Dua
0
185

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Bismillahi tevekkeltü ala'llahi, velâ havle velâ kuvvete illâ billahil Aliyil Azim

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla Allah'a güvendim Kuvvet ve kudret O'ndandır, yüce ve büyük O'dur

Similar threads

Evden çıkarken okunacak dua arapça Bismillahi tevekkeltü alallah, velâ havle velâ kuvvete illâ billah (Allah'ım ismiyle, Allah'a tevekkül ettim Zor ve ibadet ve taat yerine getirmek fakat Allah'ın yardımıyladır) *
Cevaplar
0
Görüntüleme
232
Dışarı çıkarken Okunacak dua Bismillahi tevekkeltü alallah, velâ havle velâ kuvvete illâ billah Allah'ım ismiyle, Allah'a tevekkül ettim Kuvvet ve ibadet ve taat yapmak oysa Allah'ın yardımıyladır *
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Eve girerken okunacak dua Evden çıkarken okunacak dua Peygamber Efendimizin evinden çıkarken okuduğu dua Eve girerken okunacak dua ve anlamı: Allahümme inni es'elüke hayra'lmevleci ve hayra'lmahrec Bismillâhi velecnâ ve bismillâhi harecnâ ve alellâhi Rabbine tevekkelnâ Allah'ım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
SEVGİLİ NUR CEMAATİNİN KISA OLUP DEĞERİ TARTIŞILMAZ OLAN DUALARDAN BİR KAÇINI SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM 1EVDEN ÇIKARKEN OKUNACAK DUA Bismillâh tevekkeltü alallâh Lâ havle velâ kuvvete kuvvete illâ billâh ANLAMI:Allah'ın ismiyle (Allah'ın ismini söyleyerek) evimden çıkıyorum Bütün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
276
en hoş dualar, en hoş dualar ve faziletleri, en güzel dualar ve anlamları ENDIŞE VE SIKINTI ANINDA OKUNACAK DUA Lâ ilâhe illallâhülAziymülHaliym Lâ ilâhe illallahü RabbülArşilAziym Lâ ilâhe illallahü Rabbüssemâvâti ve Rabbül'ardı ve RabbülArşilKeriym MANASI: Halîm ve Azîym olan Allâh'tan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
241
858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt