Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Eve ambulans geldi! Sevda Demirel hayranlarını korkuttu

Eve ambulans geldi! Sevda Demirel hayranlarını korkuttu

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
eve_ambulans_geldi_sevda_demirel_hayranlarini_korkuttu_1652607435_8169.jpg

2000'li yıllara damga vuran manken Sevda Demirel'e komşusunun kedisi saldırdı. "Ayak parmaklarım patladı" diyen ünlü isme ilk müdahaleyi eve gelen sağlık ekipleri yaptı.

Ünlü manken Sevda Demirel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını korkuttu. Anne bir kedi tarafından saldırıya uğradığını açıklayan Demirel, ayak parmaklarının patladığını söyledi. İlk müdahaleyi evine gelen sağlık ekiplerinin yaptığını belirten ünlü mankenin ayağına dikiş atıldı.

cVQn1_1652606217_6173.jpg
Sevda Demirel

"Anne kedi saldırdı. İnanılmaz canım acıyor. Ayak damarlarımı patlattı" şeklinde paylaşımda bulunan ünlü isim endişelenen takipçilerine seslenerek "Sevgili arkadaşlar bana anne kedi saldırdı. Sadece yavrularına bakma istediğim için ama ben ona asla kızmıyorum. O sadece yavrularını korumak istedi. Bazı kadınlar bebeklerini çöpe atarken kedilerden öğrenmeleri gereken çok şey var" ifadelerini kullandı.

dMs3B_1652606012_4289.JPG
Sevda Demirelin ayak parmakları patladı

858,470Konular
981,199Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt