Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eve Bol Bol Malzemeli Pizza

Eve Bol Bol Malzemeli Pizza

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Eve Bol Bol Malzemeli Pizza Tarifi İçin Malzemeler

*4 su bardağı un
*1 çay bardağı sıvı yağ
*1 adet instant maya
*1 tatlı kaşığı tuz
*Çay kaşığı şeker
*1 tatlı kaşığı sirke

İçi için;

*3 adet domates
*1 kg mantar
*1 kase siyah zeytin
*yeşil sivri biber
*bir miktar salam
*kaşar

Eve Bol Bol Malzemeli Pizza Tarifi Yapılışı Bir kaba 4 su bardağı unu koyuyoruz, bir tatlı kaşığı tuz bir tatlı kaşığı sirke, 1 çay bardağı sıvı yağ ilave ediyoruz İnstant kuru mayayı az bir şey ılık suda eritiyoruz 1 tatlı kaşığı şekere ilave edip unumuzun içerisine döküyoruz Daha sonra ılık su ilave edip yumuşak hamur elde ediyoruz 20 dakika dinlenmeye alıyoruz

Pizzanız da bulunması gereken malzemeleri eşit şekilde doğruyoruz, kaşarı rendeliyoruz Mayası gelen hamuru fırın tepsimizin ters tarafına iyice merdane yardımıyla açıyoruz Pizza tabanı görüntüsü veriyoruz Daha sonra çatalla üzerine delikler açalım çok derin olmamak şartıyla 180 derece 5 dakika ısıtılmış fırına sürelim 5 dakika kadar bekleyelim Sosu için ben bir adet domates rendeledim, 1 yemek kaşığı karışık salça, kimyon, karabiber ve pul biber yağ ilave edip çırptım Fırından pizza hamurunu çıkarıp iyice sosu sürdüm, her yerine üzerine bolca kaşar ilave edip ardından malzemeleri mi karışık şekilde koyup fırına verdim enfes tadıyla takdiri hak ettim afiyet olsun

858,505Konular
982,805Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt