Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Eve Düşen Yıldırım'ın Muazzez'i Her An Takip Altında !

Eve Düşen Yıldırım'ın Muazzez'i Her An Takip Altında !
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Eve Düşen Yıldırım'ın Muazzez'i Her An Takip Altında ! eve düşen yıldırım gizem karaca eve düşen şimşek muzazzez Tatile giren ve merakla izlenen dizilerden Eve Düşen Yıldırım dizisinin başrol oyuncusu Gizem Karaca aracına takılan GPS anteni bir uçtan bir uca her lahza babası tarafından denetim altında olduğunu söyledi Gizem Karaca haberleri, işte haberin detaylarıevedusenyildiriminmuazzeziherantakipaltinda5c4e4adf59268alt 1548634843 1548634843 evedusenyildiriminmuazzeziherantakipaltinda5c4e4adf81562evedusenyildiriminmuazzeziherantakipaltinda5c4e4adf81562 evedusenyildiriminmuazzeziherantakipaltinda5c4e4adf81562 Babası demin 19 yaşında olan Karaca’nın aracına taktırdığı peşine düşüp takip cihazıyla nereye gittiğinden sürekli farkında olan oluyor İşi dışında özel hayatında hiç ortalarda gözükmeyen Karaca, “Henüz 19 yaşındayım Ne aileme, ne yapım şirketime, ne de kendime özel hayatım ile ilgili bir damga vurulsun istemiyorum Sadece işimle ve başarılarımla gündemde elde etmek istiyorum ve bunun için fazla çalışıyorum Dizinin gerisinde hayatım harika değişti Bilinen biri oldum Bundan Böyle her şeyime fazla dikkat ediyorum Zaten fazla özenli bir ailem var Attığım her adımı da mükemmel biliyorlar Özellikle babam gittiğim her yeri bilir Çünkü aracımda peşine düşüp takip cihazı var Beni oradan takip eder dedi ARAÇ TAKIP SİSTEMİ NEDİR Araç takip sistemi, araca takılan bir terminal ve GPS anteni doğru araçtan alınan bilgilerin, GPRS ağı kullanılarak bilgisayara aktarılmasını sağlıyor Kullanıcılar internet erişimi olan her yerden istedikleri lahza takip ettikleri aracın aktüel konumlarını, harita ve uydu resimleri üzerindeki görüntülerine erişebiliyor  

858,496Konular
981,834Mesajlar
29,880Kullanıcılar
kanturnana21Son üye
Üst Alt