iltasyazilim
FD Üye
Arkadaslar benim 1haftadır netim gidiyor kablolarla oynuordm geliyordu fakat telefonda bir sorun yoktuBende ttnetin net alırken verdigi kücük aletten var 1tarafına telefon kabolusu dierine modem ve telefon sokuyorsunTelefon calıştığı icin eve gelene telefon kablosunda sorun olmadıgını anladımVe modeme gelen yerde bir temassızlık oldugunu anladımBicak ve banti alarak bunu yapmaya soyundum ve sonunda başardımFakat yaptıgımda farklı bir sorunla karsılastım bukezde eve gelen telefon kablosunda bir ek oldugunu farkeettim ve bu ekin cıkmıs olabilecegini düsündümDigerini yapmıstım nasıl olsa onuda yapardım diyerek eki açtımVe sonunda gelen kablonun icinde 5tane ayri kablo,ek oldugu kabloda ise 2tane oldugunu farkettm Ve tabiki denememe ragmen yapamadım
İçinde 5tane olan kablo eve gelen telefon kablosu ve renkleri siyah,mavi,beyaz,kırmızı,turuncu2tane olan ise beyaz ve griHangisini hangisine ekliyecegim hakkında bilgisi olan varsa lütfen bana yardım etsinBuna gerçekten ihtiyacim var
İçinde 5tane olan kablo eve gelen telefon kablosu ve renkleri siyah,mavi,beyaz,kırmızı,turuncu2tane olan ise beyaz ve griHangisini hangisine ekliyecegim hakkında bilgisi olan varsa lütfen bana yardım etsinBuna gerçekten ihtiyacim var