iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar Modem'deki bu sorun için ilk olarak kabloları değiştimSonra servise verdimBir sorun yok dedilerTTNET'den görevli getirttim o da çok şaşırdı12381823813 kere arıza kaydı vermişimdir tam hatırlamıyorumSorun şu:Bağlantı hızım 2048 olmasına rağmen modem günün % 98'lik kısmında 3261024 , 2881024 , 3001760 gibi hızlarda bağlanıyorArada bir 5122048 doğru hızda bağlandığı da oluyor ama bu bağlantı da fazla durmuyor 1015 dakika sonra kendiliğinden kopuyorBir de şu varModemde listede olan TTNETbağlantı ayarlarını siliyorum,kaydediyorum,Modeme reset atıyorum fakat modem benim ona herhangi bir kullanıcı adı ve şifre belirtmememe rağmen kafasına göre bir hızda internete bağlanıyor,tabi link ışığı ne kadar yansa da bağlantı olmuyorModemin sayfasından ttnetbağlantısını kes diyorum ama modem beni gene takmıyorKafayı yiyeceğimModemim Everest SG1400 +4 PORT4 Bilgisayar kullanıyor ama uzun zamandır kullanıyoruz böyle bir sorun yoktuArada ek kablo felan da yok splitter ile kullanıyoruzZaten splitter'ı çıkarıp LİNE kablosunu direkt bağladım gene değişen bir şey olmadıNe yapabilirimServis'e aynı sorun için 3 defa verirsem yenisini vermek zorundalar mı?Teşekkürler