Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Everest SGM-X7 Hakkında

Everest SGM-X7 Hakkında

Similar threads

Merhaba, yeni aldığım Everest SGMX7 mouseda solda 2 tuş var ben birine teamspeakte bas konuşu atadım fakat o tuş google da geri gidiyor geri gitmesini nasıl engelleyebilrim ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Merhaba, yeni aldığım Everest SGMX7 mouseda solda 2 tuş var ben birine teamspeakte bas konuşu atadım fakat o tuş google da geri gidiyor geri gitmesini nasıl engelleyebilrim ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Simülatör dünyası her geçen gün büyümeye devam ederken elbette bu dünyayla tanışan insan sayısı da birebir halde artıyor. Sanal ortamda süper rekabetleri ve eğlenceli anları gören ya da yarışmak dışında kendisi ya da arkadaşlarıyla araç sürmek isteyen birçok kişi, Google’ı açıp ‘direksiyon seti’...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Bir metin belgesi, yazılı bir döküman hazırlamak için kullanabileceğiniz fiyatlı ve fiyatsız onlarca farklı yazılım var. Hepsinin artı ve eksi tarafları var lakin Google Documents ya da kısaca Google Docs hizmetinin pek çok noktada öbür yazılımların önüne geçtiğini söylemek gerekiyor. En dikkat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
öncelikle merhaba benim sorunum ve sorum var öncelikle size anakartım hakkında bilgi verim anakartımın üstünde yazan model foxconn 45 gm 45 cm cpuz ile öğrendiğim model 45gm45cm45cms dir anakartım modeli budur soru: foxconn resmi sitesinden bakarak bilgilendiğim konu anakart fsb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,496Konular
981,830Mesajlar
29,875Kullanıcılar
Aksu001Son üye
Üst Alt