Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Everest SGM-x7 Macro Ayarı Bilen Varmı ?

Everest SGM-x7 Macro Ayarı Bilen Varmı ?
0
115

Similar threads

Beyler Konu Adında Belirttigim Gibi Everest SGMx7 Aldım Macro Var Dediler İçinden CD VS Çıkmadı Nasıl Macro Yapıyoruz Bilen Arkadaşlar Varsa Yazabilirmi FVFVFVFV
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Beyler Konu Adında Belirttigim Gibi Everest SGMx7 Aldım Macro Var Dediler İçinden CD VS Çıkmadı Nasıl Macro Yapıyoruz Bilen Arkadaşlar Varsa Yazabilirmi FVFVFVFV
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
arkadaşlar bugün Everest Rampage KMR1 klavye ve mause aldım ama macro ayarlamayı bilmediğim için size danışmak istedim bu klavye ve mausenın macrolarını nasıl yükliyebiliriz veya nsıl ayarlıyabiliriz bilen var ise ve yardım ederse çok sevinirim teşekkürler Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
arkadaşlar bugün Everest Rampage KMR1 klavye ve mause aldım ama macro ayarlamayı bilmediğim için size danışmak istedim bu klavye ve mausenın macrolarını nasıl yükliyebiliriz veya nsıl ayarlıyabiliriz bilen var ise ve yardım ederse çok sevinirim teşekkürler Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt