Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
http:img81**************img813944yardmxv2th
Arkadaşlar önceden cod 4 ü çok güzel oynuyodum hatta multiplayerinde 55 lvl yaptım(^3PT|^1Rampage)Sonra formatladık bilgisayarı ama ben cod 4 dvdsini bulamadımBulduktan sonra hemen yükledimBiraz single playerde alıştırma yapıp multiplayere...
Merhaba arkadaşlar dün torrent ile CoD 4'ü indirdim ama çıkarttığım iso dosyasından oyunun iw3mp veya sp olan exe dosyaları yok İnternetten indirdiğim launcher'lar zaten hiç olmuyor Bunun sebebini bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim birde danışmak istediğim diğer konu, internette sağlam...
1 7skil devirmek için ilk olarak yılan kaviminden çar açıp kopuz alın eventsiz mağraya gidin hani şu golemlerin ölü hanların olduğu mağraya gidin (bölge skiliniz full olsun) ve mağrada kasılın bir iki saat kasılın saate 3 yada 4 nadir item düşer
eveL 55: Koruyucu Bayan(Muhafız) 55 LeveL...
Selam Arkadaşlar
Şimdi Baştan Soyleyeyim Şaman Kasmak Zordur Ben Sıkılırım Diyo İseniz Şaman Karakteri Acmayın Neden Bunu Baştan Soyluyorum Cunku Şaman Karakteri Acıyorlar Sonra Şaman İle Oynamayı Bilmiyor ve Şamanları Ezik Gosteriyorsunuz Şamanlar Ezik Karakter Değildir
Şimdi Konuya...
Bedensel Savaşçı hakkında geniş bilgiyi daha önce vermiştim Acilen Zihinsel savaşçı hakkında da bir takım bilgiler paylaşacağım umarım işinize fayda Yeni çar kuracaksanız bu konuları okumanızı nasihat ederim
1Zihinsel Savaşçı Statüler
Zihinsel savaşçıların oyun başındaki atağı...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.