Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Evet arkadaşlar cod 4 55 lvl olma

Evet arkadaşlar cod 4 55 lvl olma

Similar threads

http:img81**************img813944yardmxv2th Arkadaşlar önceden cod 4 ü çok güzel oynuyodum hatta multiplayerinde 55 lvl yaptım(^3PT|^1Rampage)Sonra formatladık bilgisayarı ama ben cod 4 dvdsini bulamadımBulduktan sonra hemen yükledimBiraz single playerde alıştırma yapıp multiplayere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Merhaba arkadaşlar dün torrent ile CoD 4'ü indirdim ama çıkarttığım iso dosyasından oyunun iw3mp veya sp olan exe dosyaları yok İnternetten indirdiğim launcher'lar zaten hiç olmuyor Bunun sebebini bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim birde danışmak istediğim diğer konu, internette sağlam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
1 7skil devirmek için ilk olarak yılan kaviminden çar açıp kopuz alın eventsiz mağraya gidin hani şu golemlerin ölü hanların olduğu mağraya gidin (bölge skiliniz full olsun) ve mağrada kasılın bir iki saat kasılın saate 3 yada 4 nadir item düşer eveL 55: Koruyucu Bayan(Muhafız) 55 LeveL...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Selam Arkadaşlar Şimdi Baştan Soyleyeyim Şaman Kasmak Zordur Ben Sıkılırım Diyo İseniz Şaman Karakteri Acmayın Neden Bunu Baştan Soyluyorum Cunku Şaman Karakteri Acıyorlar Sonra Şaman İle Oynamayı Bilmiyor ve Şamanları Ezik Gosteriyorsunuz Şamanlar Ezik Karakter Değildir Şimdi Konuya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Bedensel Savaşçı hakkında geniş bilgiyi daha önce vermiştim Acilen Zihinsel savaşçı hakkında da bir takım bilgiler paylaşacağım umarım işinize fayda Yeni çar kuracaksanız bu konuları okumanızı nasihat ederim 1Zihinsel Savaşçı Statüler Zihinsel savaşçıların oyun başındaki atağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,496Konular
981,675Mesajlar
29,761Kullanıcılar
FFvenomSon üye
Üst Alt