Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evet Baylar Başta birine Sevdiğimi Söyledim! Şimdiki deyimimizle Loser oldum;

Evet Baylar Başta birine Sevdiğimi Söyledim! Şimdiki deyimimizle Loser oldum;

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Çok Iyi muhabbet ettiğim bi kız vardı fazla güzeldi Fazla uçtuğumu düşünürdüm Onu çok büyütmüştüm Hala daha büyütürüm Benden bi yaş minik olmasına rağmen nerdeyse tapıcaktım diyim Ve bugün daha fazla dayanamayıp söyledim evet neler mi oldu?

O anları çok bulanık hatırlıyorum Hatırladığım tek ses gelirsen muhabbet ederiz takılırız ya illakeşke daha fazlasını ve daha öncesini hatırlayıp paylaşabilsem Lakin olmadı efendiler yıkıldım O bana aşık değildi baylar

Şu Anda aptal aptal oturuyorum Kafamda hala onca şey üzerimden hiç bi ağırlık azalmadı Yarın onu yine okulda görücam, gülümseyecek; Benzeri kafamda filler tepişiyo Şu Anda neler mi yaşıyorum

Ilginç üşüyorum kalorifere dayanıyorum o daha da üşütüyo ve yarını merak ediyorum
Televizyon izlemeye çalışıyorum arada aklıma geliyo kusucam sanıp lavaboya koşuyorum 3 dk da bir 5 dk da bir 10 saniyede bir
Sabahleyin söylemeden önce pohaça almıştım 2 kere ısırdım inanın 15 dk ağzımda beklemiştir, yutamadımAnnem en sevdiğim yemeği yapmıştı Hasta numarası yapıp yemedim efendiler O 2 ısırık pohaçadan beri yemiyorum lakin hiç olmadığım değin tokum
Uyumaya çalıştım olmadı en sonunda şu anda Al yazmalıma bakıyorum
3 gündür ders çalışmıyorum; Ki hedefim birincil 5000 bu 3 günde neler kaybettim bilmiyorum ilk 2 matematik sınavından 100 almıştım ve okulda tektim fen lisesindeyim Derhal logaritmayı görür görmez midem bulanıyo

Onu kafamdan atmak istedikçe ona daha artı yaklaşıyorum

Yapmayın, aşık olmayın, aşık olacaksanız sizi sevdiğine inandığınız kişilere aşık olun

858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt