iltasyazilim
FD Üye
Gürültüsüz sakin kendi halimde dışardan bakan insanların söylediği efendi yakışıklı biriyimKızlara sarkan söz atan veya tek gecelik ilişki isteyen tiplerden değilim bu tiplere alerjim varBir abim aracı olarak bana bir kız önerdiEşimin yanında çalışıyor babasını 3 ay önce kaybetti piyasadaki kimseyede güven olmuyor ilersi için senin gibi biri olursa iyi olur dediKızı tasvir etti kısaca portreyi kafamda çizdimgörüşmek istermisin dediKabul ettimKızada söylemişler tamamlanmış demişAdres verdi ve gittim abimizin yanına kızın çalıştığı yere gidicez birbiriniz görüceksiniz beğenirseniz izinle gününüzde buluşursunuz konuşursunuz dediGittik bebek giyim mağazasına ast karnıma sancılar giriyo kapıya doğru yaklaşırken ve girdikÜst kata çıktık kız beni gördü biraz renk değişimi oldu hiç göz göze gelemedik utandı bağlı bende utandım Dolandık birazcık(işin bahanesi niyet birbirimiz görmek )daha sonra mağazadan çıktık ben beğendeiğimi onu tanımak istediğimi söyledim abimize oda eşine söyledi haberini bekliyoruz diye aradan 1 gün geçdi kız beğenmiş beni buluşma istiomuşİşte destek istiyorum bu nokta çok alıngan kızın oturduğu yere gidicem ama semt yabancı nereye gidicez ? Ve tavır muhabbetleri nasıl olmalı ? ne konuşucam ? hiç muhabbet etmedğim bir kızla ne konuşabilirim ? ve konuştuktan sonra sonraki randevular için ne demeliyim ? ya da nasıl bir yere gidip konuşabilirizDeğerli ve rasyonel yorumlarınızı bekliyorumgörüşleriniz önerileriniz YARDIM İSTİYORUM ++ rapiniz benden TEŞŞEKKÜR EDİYORUM