Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evimin dış cephesi gerçekten çokmu kötü

Evimin dış cephesi gerçekten çokmu kötü
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Evimin dış cephesi fiilen çokmu fena dış cephede ahenkli renkler en hoş dış cephe renkleri cephe renk uyumu cephesi boyanmış evler Arkadaslarım,sayın meleklerim dedemizden kalan evi öteki mirasçılardan alalı tam 2 sene oldu altına internet cafemizi açtık,yan tarafta benim evim,üst katımızıda 10 ekimde gelin aldık yani erkek kardeşim evlendie bizde gelin alıyoz diye herşeyi yeniledik,birde evimizin dış cephesinide boyayalım dedik Ay boyatmaz olaydık,herkes açıklama yaptı hiç kimse evin rengini beğenmedi,fazla eleştri aldık fazla morelimiz bozuldusonradan bir kaç gün daha sonra telefonum çaldı,arayan arkadas evınızın önünden geçtim evinizin rengi fantastik olmuş fazla sinyâl dediği gün çok mutlu oldum çünkü sonunda evi beğenen bir birey çıktı,artık bir liste hazırladım beğenen ve beğenmeyenler diye,eee aklıma sizlerde geldiniz sizinde fikirlerini olmak istiyorum arkadaşlarım,siz listenin hangi tarafındasınız acaba beğenen mi beğenmeyen mi fazla merak ediyorummmm​ 1548850249 1548850249 evimindiscephesigercektencokmukotu5c51944f5754eevimindiscephesigercektencokmukotu5c51944f5754e evimindiscephesigercektencokmukotu5c51944f5754e  

858,506Konular
983,095Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt