Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evine giderken silahlı saldırıda öldü

Evine giderken silahlı saldırıda öldü
0
107

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95

Direkli Mahallesi'nde, 11 Eylül Pazar günü sabah saatlerinde evine gittiği sırada İbrahim Felhan, yanına yaklaşan kimliği belgisiz kişinin tabancalı saldırısına uğradı. Felhan kanlar içinde yere yığıldı, saldırgan olay yerinden kaçtı.

Archive\2022\9\11\165857053-evine-giderken-silahli-saldirida-oldu_2.jpg

YAŞAMINI YİTİRDİ

İhbarla gelen sıhhat takımlarınca Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Felhan, hayatını kaybetti. Felhan'ın cansız vücudu otopsi için isimli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Similar threads

Adana’nın Çukurova ilçesi Toros Mahallesi Mehmet Kartal Bulvarı'ndaki arkadaşının çalıştığı mimarlık ofisine giden Zorbey Uğurludoğan (28), içeriye giren kimliği meçhul kişinin av tüfekli saldırısına uğradı. Katili kaçtı Gece 01.30 sıralarında sırtından, bacağından ve kolundan vurulan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
İzmir’in Karabağlar ilçesi Ali Fuat Cebesoy Mahallesi Eski İzmir Caddesi'nde dün saat 20.00 sıralarında ilerleyen araba, argümana nazaran diğer bir aracın sıkıştırması ile 9135/3 Sokak'a girdi. Bu sırada sokakta yürüyen Barış Korkmaz (22) ile arkadaşı, araba içindeki şoföre reaksiyon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
İzmir'in Karabağlar ilçesinde dün akşam saat 20.00 sıralarında Eski İzmir Caddesi'nde ilerleyen araba, teze nazaran diğer bir aracın sıkıştırması ile 9135/3 Sokak'a girdi. Bu sırada sokakta yürüyen Barış Korkmaz ile arkadaşı, araba içindeki şoföre reaksiyon gösterip, darbetti. Darbedilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Adana'dan Diyarbakır'a otobüsle gelerek annesi Armağan T.'yi (36) pompalı tüfekle vuran Y.T. (17) tutuklandı. Polisteki sözünde annesini neden vurduğunu söylemeyen Y.T., "Çantanın içerisine silahı bırakıp, onunla birlikte otobüse binip geldim. Kendim, bunu yaptım" dedi. Olay, dün sabah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Korkunç haber Samsun'dan geldi. 6 çocuk babası Mustafa Yağbasan, otomobilinin şoför koltuğunda oturduğu sırada silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda başından vurulan Yağbasan olay yerinde hayatını kaybetti. Dehşete düşüren olay Samsun'da sokak ortasında yaşandı. Otomobilinin şoför...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,510Konular
980,871Mesajlar
30,718Kullanıcılar
Üst Alt