Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evita muzikali hangi ulkeye benim icin ağlama der

Evita muzikali hangi ulkeye benim icin ağlama der
0
125

Similar threads

Eva Peron hangi ulkeye benim icin ağlama der Muhteşem bir şarkıdır Don' t cry for me Argentina Arjantin icin soylenmiş Evita filmindeki soundtrack Don't Cry for Me Argentina1976'nın en iyi muzikalleri arasında yer alan şarkıdır İngilizce'den Turkceye cevrimi; Benim İcin Ağlama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Evita müzikali hangi ülkeye benim için matem der Yanıt: Evita müzikali hangi ülkeye benim için ağlama der Arjantin için yapılmış bir şarkıdır Don' t cry for me Argentina *
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Eva Peron hangi ülkeye benim için ağıt der Harikulade bir şarkıdır Don' t cry for me Argentina Arjantin için söylenmiş Evita filmindeki soundtrack Don't Cry for Me Argentina1976'nın en iyi müzikalleri aralarında bulunan şarkıdır İngilizce'den Türkçeye çevrimi; Benim İçin Matem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Yahudiler ağlama duvarında hangi duvar icin ağlarlar Cevap: Yahudiler ağlama duvarında hangi duvar icin ağlarlar Ağlama Duvarı Kudus'te bulunan ve Yahudilerce kutsal sayılan, Buyuk Tapınağın ayakta kalan Batı duvarıdır Yahudilerin, Suleyman'ın Kuduste yaptırdığı BeytulMakdis'ten kaldığına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Yabancı şarkıların turkce karşılıkları I will survive Yıkılmadım ayaktayım Somebody else's lover Arkadaşımın aşkısın My endless love Sevdim mi tam severim He's in the army now Benim yarim karsiki dagda cenderme Start me up Tuşuma bas Walk of life Konyalım yuru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
858,499Konular
982,584Mesajlar
30,351Kullanıcılar
kerimcan98Son üye
Üst Alt