Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

evladınızı satmayı düşündünüzmü???

evladınızı satmayı düşündünüzmü???

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hiç Müslüman kardeşinin ihtiyacını gidermek için evladınızı satmayı düşündünüz mü?

Selamün aleyküm

Hiç Müslüman kardeşinin ihtiyacını gidermek için evladınızı satmayı düşündünüz mü? Belki ilk defa böyle bir soruyla karşılaşıyorsunuzAma bunu yapmak isteyen insanları okudum

Bu insanlar şimdi çok zor günler geçiriyorBahsettiğim insanlar PAKİSTAN halkı

Balkan savaşı sırasında oluk oluk müslüman türk kanı akarken kilometrelerce uzaktaki pakistan halkının evlattları sanki ölüyorduOsmanlıya yardım için sandıklar açılmış hemde kendilerinin ingiliz işgalinde olmalarına rağmenOrada görevli bir ingiliz bir olayı şöyle anlatır:Osmanlı için yardım sandıkları kurulmuş ve herkes neyi var neyi yoksa getiriyordu Bir ara kalabalıkta bir hareketlenme olduFakir bir kadın kucağında bebeğiyle sağa sola seslenerek YOK MU ALLAH RIZASI İÇİN ŞU BEBEĞİ SATIN ALIPTA BEDELİNİ OSAMANLI YA YARDIM OLARAK GÖNDEREYİM??? Bunun üzerine bir hayır sever gereken bedeli o kadın adına ödedi ve bebeği annesine geri verdi

Trablusgarb savaşında DÜŞMANIN CEBİNE BİR KURUŞ GİRMEMELİ diyerek italyan mallarını boykot etmişler ve bu boykot italyan hükümetine yıllığı 5 milyon sterline patlamıştır

93 Harbinde BİZİM TÜRKLERE YARDIN ETMEMİZ FARZDIR YERYÜZÜNDE İSALAMİYET BU ŞEKİLDE HAYSİYETLİ İSE BU TÜRKLER SAYESİNDEDİR demişler ve o zamanın muazzam değerde olan 125000 Osmanlı Lirası yardım toplamışlardır Birde Aynı seneler 2 milyona yakın insan kıtlık ve açlıktan ölünce bu para daha değerli oluyor

KARDEŞLERİM SİZCE ARTIK BİRİKEN BORCUMUZU ÖDEME VAKTİMİZ GELMEDİ Mİ????

not alıntıdır

858,497Konular
982,550Mesajlar
30,286Kullanıcılar
yasiinakbsSon üye
Üst Alt