Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evlatları için direnen annelere destek veren Cenk Eren: Ölüm tehdidi alıyorum

Evlatları için direnen annelere destek veren Cenk Eren: Ölüm tehdidi alıyorum
0
118

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
evlatlari_icin_direnen_annelere_destek_veren_cenk_eren_olum_tehdidi_aliyorum_1567841938_5667.png

Diyarbakır'da HDP Vilayet Başkanlığı önünde başlatılan 'Anneler Direniyor' aksiyonu, büyümeye devam ediyor. Diyarbakırlı ana ve pederler, dağa kaçırılan evlatlarını geri alabilmek için Diyarbakır Bölge Başkanlığı önünde başlattıkları aksiyonu sürdürüyorlar. Sanatçı Cenk Eren, bu fiile destek verdiğini açıkladı. Eren, bu desteğinden ötürü tehdit edildiğini söyledi.

Diyarbakır'da evlatları dağa kaçırılan ailelerin başlattığı oturma hareketi, her geçen gün büyüyor. HDP Diyarbakır Vilayet Başkanlığı önünde başlatılan aksiyonda, ana ve pederler evlatlarını geri kazanmak için savaşlarını sürdürüyorlar. Ünlü müzikçi Cenk Eren de, Analar Direniyor aksiyonuna destek verdiğini açıkladı.

ÜNLÜ İSİMLERDEN 'ANNELER DİRENİYOR' DESTEĞİ!...

5iaFX_1567841516_9688.jpg

Eren, bu desteğinden ötürü tehdit almaya başladığını açıkladı. Eren, kendisini tehdit eden kişi ve/veya kurumları açıklamadı fakat hususla ilgili şu sözleri kullandı:

puhQc_1567841546_1069.jpg

'Diyorlar ki bu türlü şeylere karışma canından olursun. Korkar mıyım can ise tabi ki korkarım kim vefattan korkmaz tehdit ediyorlar edin. Ne yapayım sahih bildiklerimizi söylemeyeyim mi?'

858,497Konular
981,893Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt