Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Evlenilecek kız mi arkadaşlar bu hanımefendi bana fikir verin!

Evlenilecek kız mi arkadaşlar bu hanımefendi bana fikir verin!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sevgilimle az daha 1 yıldır beraberiz yakinlasmamiz opusmekten öteye gitmedi ben deneme amacıyla elleme tarzı şeyler yaptım zamanla karşı koyamıyor ama bana tepkisini dile getiriyor bir ara bişey demedi vuruyor ediyor rahatsizigini dile getiriyor ama bişey demiyordu seni sevdiğim için deli gibi bu tavizleri verdim diyordu aileme karşısında utanıyorum diyordu bana bu akşam dedi oysa artık ben bunlardan rahatsız oluyorum sana aleyhinde kopamiyorum elin kolunu uğraşmaktan bıktım aileme aleyhinde kendimi suçlu hisseder oldum evlenince yaşayalım hersey zamanında olsun diyor bundan daha sonra yapmayalım bana laf verdirdi bundan böyle istemiyorum hersey zamanında olsun heyecan olur o zaman dedi beni Lütfen anla dedi aileme karşısında utaniyirun onlar bunu haketmiyor günaha giriyiruz dedi liseliler gibi yaşamaya gerek yok dedi bende bir + puan aldı gibi sizce siz bu kız hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bana tezgâhtar olup görüşlerini fazla gormeyen arkadaşlara teşekkür ederim ?

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,739Kullanıcılar
Üst Alt