Nasıl Evlenme Teklif Edilir
Her durumun olduğu gibi evliliğin de bu ilk adımı cok onemlidir ve ilişkide cok uzun sureler onemini koruyacak bir olaydır Bu ilk adım yani evlilik teklifi uzerinde duşunulmesi gereken ve kesin emin olunduktan sonra atılması gereken bir adımdır Doğru zamanda ve iyi duşunulmeden atılacak bir adım ilişkiyi olumsuz etkileyebilir
Evlilik Teklifi İcin Birkac Oneri;
Ona en sevdiği ciceklerden gonderin ve icine de evlilik yuzuğunu koyun
Sevgilinizin gorebileceği her yere onu neden sevdiğinizi anlatan kucuk notlar yazın ve son nota da Bu nedenle seninle evlenmek istiyorum yazmayı unutmayın Daha sonra da karşısına elinizde bir yuzukle cıkın
Onu ilk tanıştığınız yere davet edin ve teklifinizi yapın
Havuzun dibinde bir şey olduğunu soyleyin ve aşağıya dalın Cıktığınızda elinizdeki yuzuğu onun parmağına takın ve evlenme teklifinizi yapın
Uzerinde benimle evlenir misin yazan pasta yaptırın
Mustakbel eşinize cikolata dolu bir kutu verin ve yuzuğu de kutunun tam ortasına yerleştirin
Bir oğlen bir demet cicek ile işyerinde karşısına dikilin ve teklifinizi yapın
Surekli okuduğu derginin, kitabın, gazetenin icine teklifinizi yazarak koyun
alıntı
Her durumun olduğu gibi evliliğin de bu ilk adımı cok onemlidir ve ilişkide cok uzun sureler onemini koruyacak bir olaydır Bu ilk adım yani evlilik teklifi uzerinde duşunulmesi gereken ve kesin emin olunduktan sonra atılması gereken bir adımdır Doğru zamanda ve iyi duşunulmeden atılacak bir adım ilişkiyi olumsuz etkileyebilir
Evlilik Teklifi İcin Birkac Oneri;
Ona en sevdiği ciceklerden gonderin ve icine de evlilik yuzuğunu koyun
Sevgilinizin gorebileceği her yere onu neden sevdiğinizi anlatan kucuk notlar yazın ve son nota da Bu nedenle seninle evlenmek istiyorum yazmayı unutmayın Daha sonra da karşısına elinizde bir yuzukle cıkın
Onu ilk tanıştığınız yere davet edin ve teklifinizi yapın
Havuzun dibinde bir şey olduğunu soyleyin ve aşağıya dalın Cıktığınızda elinizdeki yuzuğu onun parmağına takın ve evlenme teklifinizi yapın
Uzerinde benimle evlenir misin yazan pasta yaptırın
Mustakbel eşinize cikolata dolu bir kutu verin ve yuzuğu de kutunun tam ortasına yerleştirin
Bir oğlen bir demet cicek ile işyerinde karşısına dikilin ve teklifinizi yapın
Surekli okuduğu derginin, kitabın, gazetenin icine teklifinizi yazarak koyun
alıntı