iltasyazilim
FD Üye
Merhaba sevgili kardeşlerim Ben 26 yaşında bir adamım sevdiğim kız için ailemi karşıma aldım onun yaşadığı şehre geldim 11 aydan beridir beraberiz sürekli ona evlenelim diye zorlama yapıyodum oda ailevi problerinden bahsediyodu bahsedip vakit istiyordu ve fiilen ailevi problemleri vardı bunu biliyorum ailesinide mükemmel tanıyorum lakin bu işte bu işte bir terslik var ne vakit ben ona evlenelim desem hep zaman istedi benden düzlsin eve söyliyicem dedi en ablası ve annesine durumu anlatmış onlarda açıklama yapmamış beni tanıyorlar geçen hafta tektaş yüzük alarak evlenme teklif ettim işin ciddiyetini bütün anlamı ile öğrenebilmek için oda kabul etti ve dün yolda yürürken erkek kardeşi ile karşılaştık birazcık atraksiyonlu geçti yani beraber benzer ortamda bulunduk fakat o biliyordu annesi söylemişti ona lakin dün bana sen yanlış yaptın aynı ortamda kaldık bunu yapmıyacaktın niçin söylemedin dedi bende daima sevgilime diyorum söyliyim oda hayır ben söylerim diyordu knetyse sonra kardşi gitti eve ve şu anda ailemin baskısı nbende arttı ailem köyde yaşıyor be kurbanlık hayvanlara bakmamız gerek lakin babam oğlum bir sonuç olmayacaksa köye gel diyor lakin ben hala bekliyorum ve kızıda seviyorum kızda beni seviyor vazgeçmekte istemiyorum şimdi bu durumu çözemedim niçin bütün anlamı ile eve açıklamıyor kafam karıştı şimdi köye ailemin yanında dönmelimiyim yahut kalıp burda aşkım için savaşmalıyım yahut öylede terk etdip gitsemmi bunu bu durumda bırakmakta yakışmaz herkes biliyor tavsiyelerinizi bekliyorum sağolun