Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evlenmek üzereyim facesini hackedim bazı konuşmaları kafama takıldı.

Evlenmek üzereyim facesini hackedim bazı konuşmaları kafama takıldı.
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar , sevdiğim bir kız var takriben 1 yıldır konuşuyoruz daha önceden seviyordum fakat bugün facesini hacklettirdim çünkü meslek ciddiye gidiyor fakat şu stil konuşmalar geçmiş arkadaşı ile arasında Benimle adamakıllı sevgili olmadan önce arkadaşına benden başka bi çocuktan bahsetmiş onu ayarla çıkalım tarzı konuşmuş bi yandanda benden bahsetmiş ben olduğum için içi sıcacık değilmiş bian önce olsun ne olucaksa tarzı konuşmuş , arkadaşı kesintisiz kafasını çeliyor yoldan çıkarmaya çalışıyor konuşmalarından bunu anladım hatta bir erkekle birlikte olmasını bile istemiş benim kız hayır tabiki demiş ama son zamanlar'da aynı kız benim kıza kuzenini göndermiş bankacı demiş oda bu şimdimi söylenir artık çok geç Daha Sonra beraber çekildiğimiz resmi atmış O kızda ben mutlu olmanı istiyorum yalnızca yazmış benim sevgilim onunla mutluyum ben yazmış sevmeye çalışıyorum yazmış ßEN AGRASİF BİR İNSANIM BEYNİMDEN VURULMUŞA DÖNDÜM onu kaybetmek istemiyorum derhal o kızımı yakayıp döviyim yoksa bundan 8 ay önce muhabbeti geçen çocuğumu döveyim yahut son zamanlarda iyiyiz ileriye dürüst gidiyoruz bu muhabbetleri görmezdenmi geleyim yardımcı olun lütfen

858,497Konular
981,900Mesajlar
29,926Kullanıcılar
hzmami_31Son üye
Üst Alt