'evlenmeye ihtiyacım yok' Saba tümer son zamanlarda hep gözönünde ama bana azıcık yapmacık geliyor bilhassa attığı kahkahalarıevlenmeyeihtiyacimyok5c4e75a3eeab9alt
Big Grin
1548645790 1548645790 evlenmeyeihtiyacimyok5c4e75a429f93evlenmeyeihtiyacimyok5c4e75a429f93 evlenmeyeihtiyacimyok5c4e75a429f93 SON ZAMANLARIN MEŞHUR PROGRAMCISI SABA TÜMER'DEN ÖZEL AÇIKLAMALAR Hayranı olduğumuz birçok oyuncu, yönetmen ve sanatçıyı onun sorularıyla daha iyi tanıyoruz pek eğlenceli bir program yapıyor ama, iyi ama spikerliği bırakmış diyoruz Saba Tümer, Habertürk’te başladığı “Saba Tümer’le Bu Gece programına CNN Türk’te devam ediyor Eski bölümleri Kanal 1’de hâlâ yayınlanıyor Biz sinirlenmiştir diye düşünürken, aksine bu durumdan mutlu olduğunu öğreniyoruz “Çok mutluyum çünkü oradan ayrılırken arşivi almamıza müsade vermemişlerdi Onlar yayınladıkça biz de kayıtlar yapıyoruz diyor Ilk Okan Bayülgen fark etti Kuşkusuz Saba Tümer, son zamanların en iyi programcılarından biri Başlarda karar verdiği meslek, gazetecilik Okuldan mezun olur olmaz, ekran arkasından çalışmaya başlıyor Ege Üniversitesi’nden çıktığı yolculuğunu, aranan bir ekran yüzü olarak tamamlayacağını kim bilebilirdi? Sahiden biri vardı Potansiyelini fark eden ilk birey, Okan Bayülgen’di Ona şöyle dedi: “Ekranda pimi çekilmemiş bomba gibi duruyorsun Niçin haber sunuyorsun? Senin program yapman gerekiyor id Okan Bayülgen, onu ayartmak için işte bu üç cümleyi kurdu Saba Tümer, böylelikle NTV’deki haber merkezinden dışarı çıktı şimdilerde her gece izleyicilerini ve konuklarını gülmekten kırıp geçiriyor O da herkes gibi çaylaklık dönemi yaşadı O dönemde tek bir ustası vardı, o da Günay Oğuz Bugünkü konumunu, birazcık da ondan aldığı diksiyon derslerine borçlu Kamera karşısına geçme hikâyesini sorarsanız; en ince ayrıntısına kadar kısmet eseri Bir gün işe gittiğinde haber sunacak kişinin istifa ettiğini öğrendi “Bu haberi kim sunacak? sorusunun yanıtı belliydi Tabii oysa Saba Tümer Evlenmeye ihtiyacım değil Bizim toplumumuzda bir kadının 30 yaşına gelip, evlenmemiş olması, hâlâ ilginç karşılanıyor Acaba bu eğlenceli bekârlık hali, hür ruhundan mı yahut kafasına göre birini bulamamaktan mı kaynaklanıyor? Yanıtı şöyle oluyor: “Her ikisi de Birincisi serbest bir ruha sahibim ve evet evlenmek için kimse eşit gelmedi diğer taraftan evlenmek için yaratıldığıma inanmıyorum Benim başka bir misyonum var Evlenip de vücudunu sigortalatmak, fazla da zorunlu yok Buna ihtiyacım değil Stüdyosunda konuklarıyla nasıl sohbet ediyorsa sorularımı da öyle cevaplıyor Bu kadar dürüst birinin, nasıl bu kadar profesyonel olabildiğini merak ediyorum Merakımı, “Ben şehvetli profesyonelim Defalarca duygularımla hareket ediyor, sonradan da profesyonellik kisvesi altına sokuyorum diyor Meşhur kahkahalarından birini patlatıyor Atalarımız “Fazla gülen, fazla ağlarmış derler diyorum kendimi kaybederek Kaşları yukarı çekiliyor “Ola Ki de bazı gülmeler, ağlamadır diyor Söylediğini kanıtlarcasına, yüzünde ince bir tebessüm beliriyor Ah, onlar da gelse Programın takipçileri bilir Onun karşısına oturup memnuniyetsiz kalkan yoktur Esprili kişiliğine aldanmayın Prensipleri de var Yayından önce konuğuyla sohbet etmeyi tercih etmiyor Çünkü her şeyi, izleyiciyle beraber öğrenmek istiyor ışte geleceğin programcıları için harikulade bir tüyo! Israrla çağırmasına rağmen davetini kabul etmeyen isimler olabilir mi? Tabii fakat hayır Reddedecek isimleri zaten aramıyor Çünkü doğru zamanı kolluyor Bir gün aramayı planladığı isimler aralarında Tayip Erdoğan, Emine Erdoğan, Hayrünnisa Gül, Sezen Aksu ve Tarkan bulunuyor FAVORİLERİ AlkolMeze: Rakışakşuka KitapYazar: Zero LimitJoe Vitale YönetmenFilm: Up Close and PersonelJon Avnet Şehir HalkıMahalle: İstanbulBebek MuhabbetDost: Niyet muhabbet olsun, herkesle konuşmayı severim RenkKıyafet: Yalnızca kahverengi bana amaçsız bir renk gibi geliyor