Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evlere asılabilecek dualar

Evlere asılabilecek dualar
0
387

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sa kardeşlerim,

Evlerimize, işyerlerimize çeşitli dualar asılıyor Böyle tablo şeklinde dualar oluyordu, güzel bir şekilde yazılmış, onlardan arıyorum Yazıcıdan baskı alıp, çerçeveletip evime asmak istiyorum Elinde olan var mı acaba? Şimdiden teşekkürler

Similar threads

Alfabetik sırayla şifalı dualar şifalı dualar şifalı sureler uyuşma için dua dualar ve sureler alfabetik sıraya kadar arkadaşlar sizle nette bulduğum bir kaynağı payşamak istiyorum özel baskı: http:wwwsifamarketcomsifalidualarphpwwwsifamarketcomsifalidualarphp ALA SURESİNİNBir cuma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Sedef Avcı biyografi sedef avci sedef avcı avcı kıvanç kasabalı nikah fotoları sedef avcı biyografi, biyografisi, kimdir, hayatı, özet olarak hayatı, dizileri, resimleri, hakkında veri, sevgilisi, aşkı, evliliği, boyu, kaç boyunda, filmleri, eşi, Ünlü manken ve oyuncu Sedef Avcı hakkında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Selamun Aleykum kardeşlerim Din nedir? Din kesin yargılara dayanan ahlak prensipleri ve bunların uygulanmasıdır Mümin:sözünde duran demektirMüslümanlığın şartlarına,dinin öğrettiğine tam manası ile uyan demektir Müslüman:Allah’a teslim olmaya söz veren demektir Savaşta teslim olan kişi ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
KLASİK TÜRK VE DÜNYA MASALLARI PİRE İLE SİVRİSİNEK Zıplama yeteneğini kaybetmiş pireyle, uçma yeteneğini kaybetmiş sivrisinek yolda karşılaşmışlar. Bir ağacın altına oturup konuşmuşlar. İkisinin de paraları varmış ve ilk karşılaştıkları yere bakkal dükkânı açmışlar. Tatlı dilli, güler yüzlü...
Cevaplar
2
Görüntüleme
397
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt