Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Evli adam...

Evli adam...
0
40

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Evli adam Akşamdan kalma adam, büyük bir başağrısı ile sabahtan uyanmış Zorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına bakınmış Komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor Yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri pak ve ütülenmiş Aspirinleri içerken, komodindeki not dikkatini çekmiş; Sevgilim, günaydın Kahvaltın mutfakta Ben alışverişe çıkıyorum, erken dönerim Seni seviyorum Kalkıp, giyinmiş ve kahvaltı için mutfağa gitmiş Bakmış oğlu oturmuş, kahvaltı ediyor Masada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor Yerleşik, kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş; Evlat, dün gece ne oldu, biliyor musun? Evet, dün gece saat 3'ü geçiyordu, sarhoş olarak eve geldiğinde Önce koridordaki sandalyeyi devirdin, arkasından kustun, sonra da odanın kapısına kafanı çarptın, bir gözün morardı Adam, şaşırmış vaziyette: Anlayamadım O süre niye herşey temiz, kahvaltı hazırlanmış ve gazetem gücenmiş? Onu mu soruyorsun Annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp, pantalonunu çıkarmaya çalıştığında, Bayan, beni yalnız bırakın, ben evli bir adamımdedin  

Similar threads

Bir Bayan için en hoş tümce Gerçektende bir bayan için en güzel tümce bu hikayenin sonunda açıklanmış Sadakatın simgesi olan bu cümlenin yerini diğer hiç bir laf dolduramaz im daha pozitif sizleri merakta bırakmadan sizleri güzel test hikayesi ile baş başa bırakıyorum Umarım beğenirsiniz ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Bir Kadına söyLenecek en hoş tümce )) Akşamdan kalma adam, büyük bir başağrısı ile sabah uyanmış Zorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına bakınmış Komodinin üstünde bir kadeh su ve iki aspirin duruyor Yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri pak ve ütülenmiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Bİr Kadin İÇİn En Hoş Tümce Akşamdan kalma adam, büyük bir başağrısı ile sabahleyin uyanmış Zorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına bakınmış Komodinin üstünde bir kadeh su ve iki aspirin duruyor Yatağın ayakucundaki sandalyede elbiseleri pak ve ütülenmiş Aspirinleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Bir Bayan İçin En Güzel Cümle! en hoş cümleler hoş cümleler facebook cümleleri bir bayan için en tümce facebook Akşamdan kalma adam, büyük bir başağrısı ile sabah uyanmış Zorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına bakınmış Komodinin üzerinde bir bardak su ve iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
bir bayanın eşine olan sevgisi 1548449587 1548449587 birbayaninesineolansevgisi5c4b7735d7e56gifbirbayaninesineolansevgisi5c4b7735d7e56gif birbayaninesineolansevgisi5c4b7735d7e56gif Bir bayanın eşine olan sevgisi ıÜüAkşamdan kalma adam, büyük bir başağrısı ile sabahtan uyanmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt