Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben bir kızı çok seviyorum Lakin tek yanlı Ona sevdiğimi söyledim ve çok karmaşık günler geçirdim O beni sevmiyor lakin ben onu deliler gibi seviyorum, kesintisiz hayallerimde beraberiz Dün biriyle çıktığını öğrendim okadar üzgünüm fakat anlatılamaz derecede Nefes elde etmek bile...
Merhaba arkadaşlar Şu Anda çıktığım kızlara aleyhinde aşırı bağlanıyorum seviyorum galiba lakin bir vakit daha sonra bi sıkılganlık oluyor (ayrılınca çok üzülüyorum) yani sözde yeni biri yeni bir heyecan istiyorum gibi kendimi çözemedim gitti (ağır birisiyim, verdiği iddiaya göre duran birisiyim...
Arkadaşlar geçen yıl başında yeni bölümler seçildiginden sınıflar şekillendi ve bu sırada bi kızla tanıştım çok samimiydik hatta nerdeyse kıskanılacak şekildeydik birincil gördügüm dakikadan itibaren fazla yakınlaştık ben ondan hoşlanıyordum yada öyle birşey kız arada kanka muhabbetiyle yaklaştı...
Arkadaşlar 16 Yaşındayım 5 Aylık Nur Topu Gibide Bi İlişkim Var , Kız Arkadaşımı Fazla Seviyorum , Hatta Sırılsıklam Aşığım Konu Şu fakat Ben Çok Takıntılı Bi İnsanım Kız Arkadaşımın Geçmişini Fazla Önemsiyorum Geçmişinde Benden Uzun Bi İlişkisi Yok Zaten 2 İlişkisi Var
İkincisini Fazla...
Merhaba arkadaşlar Okulda bir arkadaşım var 45 senelik arkadaşım lakin cok samimiyetimiz yoktu son 34 aya kadar Okulda sürekli beraberiz ve bana cok dostça davranmaya başladı Bu kızın 23 takvim da bir ilişkisi var devam eden Dıştan görenler beraber olduğumuzu düşenecek değin arkadaşça olduk Ben...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.