Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

- evLi bir kadını seviyorum -

- evLi bir kadını seviyorum -
0
167

Similar threads

Arkadaşlar ben bir kızı çok seviyorum Lakin tek yanlı Ona sevdiğimi söyledim ve çok karmaşık günler geçirdim O beni sevmiyor lakin ben onu deliler gibi seviyorum, kesintisiz hayallerimde beraberiz Dün biriyle çıktığını öğrendim okadar üzgünüm fakat anlatılamaz derecede Nefes elde etmek bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Merhaba arkadaşlar Şu Anda çıktığım kızlara aleyhinde aşırı bağlanıyorum seviyorum galiba lakin bir vakit daha sonra bi sıkılganlık oluyor (ayrılınca çok üzülüyorum) yani sözde yeni biri yeni bir heyecan istiyorum gibi kendimi çözemedim gitti (ağır birisiyim, verdiği iddiaya göre duran birisiyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Arkadaşlar geçen yıl başında yeni bölümler seçildiginden sınıflar şekillendi ve bu sırada bi kızla tanıştım çok samimiydik hatta nerdeyse kıskanılacak şekildeydik birincil gördügüm dakikadan itibaren fazla yakınlaştık ben ondan hoşlanıyordum yada öyle birşey kız arada kanka muhabbetiyle yaklaştı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Arkadaşlar 16 Yaşındayım 5 Aylık Nur Topu Gibide Bi İlişkim Var , Kız Arkadaşımı Fazla Seviyorum , Hatta Sırılsıklam Aşığım Konu Şu fakat Ben Çok Takıntılı Bi İnsanım Kız Arkadaşımın Geçmişini Fazla Önemsiyorum Geçmişinde Benden Uzun Bi İlişkisi Yok Zaten 2 İlişkisi Var İkincisini Fazla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Merhaba arkadaşlar Okulda bir arkadaşım var 45 senelik arkadaşım lakin cok samimiyetimiz yoktu son 34 aya kadar Okulda sürekli beraberiz ve bana cok dostça davranmaya başladı Bu kızın 23 takvim da bir ilişkisi var devam eden Dıştan görenler beraber olduğumuzu düşenecek değin arkadaşça olduk Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,497Konular
981,947Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt