Evli Biriyle Birlikteyim Diye Iş Vermiyorlar Evli Biriyle Birlikteyim Diye Iş Vermiyorlar Deniz Seki sonunda ayaklanma etti: Benimki dünyada 5 milyar defa yaşanmış ve yaşanacak bir olay Bu yüzden bana TV’de iş vermiyorlar fakat Hüsnü’ye jüri üyeliği yaptırıyorlar Bu nasıl bir çifte standart! Hüsnü Şenlendirici’den ayrıldığı haberiyle tekrar gündeme gelen Deniz Seki Vatan'a konuştu Ayrılık haberini kesin bir dille yalanlayan Seki, telefonda “son kez konuşuyorum diyerek içini döktü: * Çifte standart var TV için program teklifi getiriyorlar konuşuyorum, görüşme yapıyorum Program kanala gidince “Değil Deniz Seki evli bir adamla birlikte olmaz, bizim yayınlama politikamıza ters diyorlar O zaman Hüsnü de jüri üyeliği yapıyor Ne çağırmak bu derhal? Ben mi buldum Hüsnü’yü Erkek başat toplumda bu nasıl bir çifte standart Evli adamla birlikte olduğum için kanalın yayın politikasına ters geliyormuşum Herkesin geçmişinde bir şeyler yok mu? Yerimde başka biri olsa işime zarar veriyor diye ilişkisini de sonlandırır fakat böylece karaktersiz değilim İlişkim yüzünden televizyondan para kazanamıyorum * Beni taşlayacaklar Bana Hüsnü ile birlikte filmi teklifi geldi, yapmadım O iki çocuğu düşünüp yapmadım Bu ilişkide sanki her şeyin sorumlusu ve suçlusu benmişim gibi suç oluşturan ödüyorum Bunun sebebi sırf dürüst olduğum için Bu ilişki uğruna kariyerimi bile ikinci plana attım İnsani duygularıma yenik düştüm Lakin her zaman suçlandım, adeta taşlayacaklar beni * Müziğimi soran değil Şahane bir albüm yaptım, lakin bu albümü konuşamıyorum bile Kim müzikten kazandığını müziğe yatırıyor? Insanlar kazandığını gayri menkule yatırıyor Ben evimi bile yeni aldım Aralıksız özel hayatımla ilgili soru geliyor Güya müzik yapan değil de sadece sorunlu aşk yaşamış biriyim Ben o ruhun içinden çıkan şeylerle şarkı yapıyorum O ruhu kirletecek hiçbir şey yapmam Sevgim Hüsnü’ye karşısında bitse niye devam edeyim, manyak mıyım? * Eve kapanacağım Özel hayatımla ilgili hiçbir haberin içinde almak istemiyorum Hatta bunun için sosyal hayatımızdan fedakarlık edip eve kapanacağız Hüsnü de benimle benzer fikirde 11 Kasım’da o mahkeme sonuçlanacak Sonuca kadar ne yapmam gerektiğine veya ne yapmamız gerektiğine o süre karar vereceğiz