Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evli kadın hayatını zindan etti

Evli kadın hayatını zindan etti
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Evli bayan hayatını zindan etti Televizyon kanalındaki arkadaşlık ilanıyla tanıştı Bayan evli çıktı Hayatı karardı Televizyon kanalındaki arkadaş ilanıyla tanıştığı 3 çocuk annesi kadının evinde kocasına yakalanan, kocayı bıçakla yaraladığı iddiasıyla yargılanan kişi 16 yıl 3 ay hapse hükümlü edildi Samsun 1 Ağır Canice Mahkemesindeki duruşmada, takriben 8 ay önce, Hasköy Mahallesi’nde, bir televizyon kanalında yayınlanan arkadaş ilanıyla tanıştığı 3 çocuk annesi Güler D’nin eşi Recep D’yi bıçakla yaralamaktan öldürmeye girişimiddiasıyla tutuklanan Zeki Yüzügülen (27) ile olayı azmettirdiği öne sürülen Güler D’nin yargılanmasına devam edildi Güler D ile mağdur Recep D’nin katılmadığı duruşmada davalı Yüzügülen, yaralama iddiasını kabul etmedi Gaziantep’te yaşadığını, olaydan 10 ay önce Güler D ile bir televizyon kanalında yayınlanan arkadaş ilanı bir uçtan bir uca tanıştığını ifade eden sanık Akıllı Yüzügülen, Güler D’nin daveti üstüne Samsun’a gelerek, evine gittiğini öne sürdü Güler D’nin evinde buluştuklarını bildiren Yüzügülen, sonradan benzer binadaki anlamsız bir daireye çıktıklarını, o sırada Güler D’nin kocasının geldiğini ifade ederek, Bana evli olduğunu söylememişti Bilseydim gitmezdim Kocasının elinde bıçak vardı, üzerime saldırdıdedi Duruşma heyeti, sanık Zeki Yüzügülen’i bile bile adam öldürmeye teşebbüsve ev dokunulmazlığını ihlalsuçlarından toplam 16 yıl 3 ay hapse hükümlü etti, azmettirme iddiasıyla yargılanan Güler D’nin beraatini kararlaştırdı internethaber  

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt