Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evliliğim için destek

Evliliğim için destek

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba,
Adım Tuba, altı sene önce tıp fakültesini kazanarak, ailemden sıradan uzakta bir şehire gitmiştim 4 sene daha sonra da staj gerçekleştirmek için okulun hastanesinde ödev yaparken Ömer adında bir hekim tanıdım Benden on yaş büyüktü ve birbirimizi sahiden çok sevdik Bir evlilik yapmıştı, ailem kuşkusuz onu istemiyordu Ama ben ona aşıktım işte O olgunluğunu, nezaketini, yanında hissettiğim güveni ve bana değer vermesini fazla seviyordum Ve o da beni çok seviyordu, buna adım gibi emindim ve hala eminim Bana bakarken gözlerinin içi gülerdi ve ne desem simsiyah gözlerini benimkilere kilitleyerek gülümserdi Okulum daha bitmemişti lakin benim aklımda sadece o ve onunla birlikte sıcak yuvamızı kurma gerçek dışı vardı Annemle ben her şeyi konuşur, paylaşırım, bunu da paylaşmıştım haliyle, arkadaşlarıma pek bir şey yansıtmamaya özen gösterirdim Annem aramızdaki yaş farkını duyunca tekrar şartını koydu zaten, önceden bir izaç yapmış olduğunu öğrendiğinde de tanımadığı adamı bir kaşık suda boğacak hale geldi Akabinde ben Ömer'le olan birlikteliğimi devam ettiriyordum fakat, bırakın sevgiliyi, iş arkadaşı bile sayılamayacak bir vakar vardı aramızda Mardinliydi ve yaşadığı toplumun öğretileriyle her zaman ciddiyetini korurdu benimle Ama sık sıkta, beni sevdiğini, çocuksu yapımın onun zorluklarla dolu hayatını renklendirdiğini söylerdi defalarca Gel gelelim ne onun arkadaşları, ne de benim arkadaşlarım da tasvip etmiyordu birlikteliğimizi Annem benden telefonunu istedi Ömer'in, bende olur ya onu tanırsa yumuşar diye düşünerek numarayı verdim, annemse telefonda ağzına geleni söylemiş, onun beni kandırdığını söylemiş

Neyse sadede geleyim, Ömer dediğim gibi Mardinliydi ve ailesinin onun okumasına razı olmamasına karşın iyi yerlere gelmiş bir doktordu İki aile de bunu tasvip etmezken biz evlendik Bana takviye olan sadece en yakın arkadaşımdı ve Ömer'in erkek kardeşiydi

Bir senedir evliyiz ve evliliğimiz harika çok iyi geçti Lakin şu an, son iki aydır Ömer'de hiç alışık olmadığım bir değişiklik var Fazla değişti Bundan Böyle ne yapsam ona ters bir hareket yapıyormuşum gibi algılıyor Bazen eve çok geç geliyor, hatta ara sıra alkol bile içiyor Ona sebebinin ne olduğunu sorduğumda ise kesintisiz alaycı bir gülümsemeyle niçin bundan bu kadar rahatsız olduğum gibi abuk subuk sapan cümleler kuruyor Telefonla kesintisiz meşgul Güya eski Ömer gitti, yerine taş kalpli bir adam geldi Artık benzer evde iki tanıdık olmayan gibiyiz Ben bundan böyle ne yapacağımı şaşırdım Lütfen tecrübeli hanımlar destek edin :KK43: Acaba Ömer eski eşiyle mi görüşüyor, aklımda binbir türlü soru var Çünkü Ömer'in annesi eski eşini seviyor ve ömer son iki aydır annesiyle de görüşüyor Kafayı yiyeceğim ne yapayım

858,498Konular
982,062Mesajlar
30,045Kullanıcılar
kaosemre09Son üye
Üst Alt