Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

EvlİlİĞİn Evrİmİ

EvlİlİĞİn Evrİmİ
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
EvlİlİĞİn Evrİmİ 1 sene: Koca şöyle der: Oooo sevgilim, böyle kesik kesik öksürmen beni endişelendiriyor Bilmiyor musun artık her yerden her türlü mikrobu kapabiliyoruz İşimizi şansa bırakamayız Şu Anda bir uçtan bir uca hastaneye gidiyoruz Seni bir görmelerini istiyorum Sanırım birkaç gün orda dinlenmen gerekecek Biliyorum hastane yemekleri kötü ,o yüzden sana sevdiğin ev yemeklerinden getiricem Başhemşireyle bu konuyu ayarlamıştım bile 2 sene: Bak tatlım, bu öksürükler iyiye işaret diil Aile doktorumuzu aradım bugün bir ara uğrayıp sana bir bakıcak Derhal niçin gidip yatmıyorsun? Senin dinlenmen lüzumlu3 sene: Hayatım bırak acilen yemek yapmayı da git yat Ben sana yiyecek bir şeyler hazırlarım Hey evde hazır çorba var mı?4 sene: Bu hasta halinle kendini yormanı istemiyorum Bulaşıkları bitirip çocukları da yıkayıp yatırdıktan sonradan lütfen sen de yat dinlen 5 sene: Madem hastasın niye bir aspirin almıyorsun?6 yıl: Orda köpek gibi hırlaycağına git banyoda gargara yap, bişey yap boğazını temizle!7yıl: Allah askına bu öksürükler ne vakit biticek? Etrafa saçtığın mikrop da cabası Beni de mi hasta etmeye çalışıyorsun sen!!!​ KAYNAKevliliginevrimi5c56373aea132gifalt :A :A :ANİMATÜRK  

858,496Konular
981,630Mesajlar
29,717Kullanıcılar
mechastylerSon üye
Üst Alt