Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

evliligin sırrını çözen kocaa

evliligin sırrını çözen kocaa
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
evliligin sırrını çözen kocaa Karım ve ben bir evliliği ölümsüz yapmanın sırlarini keşfettik Haftada iki kere, güzel bir restoranta gideriz, birazcık şarap, azıcık güzel yiyecek Salı günleri o gider, Cumaları ben Bambaşka yataklarda yatarız Onunki izmir'de, benimki istanbul'da Karımı her yere götürürüm Lakin her seferinde dönüş yolunu bulur Yıldönümümüz için karıma nereye gitmek istedigini sordum O da Uzun zamandır gitmediğim bir yer olsundedi Mutfağı önerdim her zaman elele tutuşuruz Eğer elini bırakırsam, hemen alışverişe başlar Elektrikli blender'ı, elektrikli tost makinesi, elektrikli ekmek kızartıcısı var Bana diyor ki fazla artı ıvır zıvır var ve oturacak tek bir yer değilBen de ona elektrikli sandalye aldım Şunu defalarca hatırlayın Izaç boşanmanın birinci nedeni İstatiksel olarak, boşanmaların %100 ü evlilikle başlıyor Karıma 18 aydır tek bir söz söylemedim Onun sözünü hiç bir süre kesmek istemem Son kavgamız benim suçumdu Karım bana televizyonda ne vardiye sordu Ben de tozdedim  

858,478Konular
981,307Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt