Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evliliğinizi En Son Ne Zaman Bakıma Aldınız?!!

Evliliğinizi En Son Ne Zaman Bakıma Aldınız?!!
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Evliliğinizi En Son Ne Vakit Bakıma Aldınız?!! arial, helvetica, sansserifAlo, hayatım neredesin? arial, helvetica, sansserifArabayı servise götürdüm de arial, helvetica, sansserifYine mi? Daha geçen gün götürmedin mi? Senin de bir ayağın serviste Varsa yoksa araban arial, helvetica, sansserifSenin de bir ayağın alışveriş merkezinde varsa yahut evin arial, helvetica, sansserifEvet, erkekler arabalarına, kadınlar evlerine itina gösterir arial, helvetica, sansserifO Kadar erkekler var oysa, arabasının sesini dinler Acaba bu ses nereden geliyor? Egzoz mu patladı? Frenler mi boşaldı? Motorun yağı mı bitti? Lastikler mi eskidi? Bu arabanın burası niçin çizilmiş?der dururlar arial, helvetica, sansserifKadınlar, Ay bu halının burasına ne dökülmüş? Bu masa neden yıpranmış? Bu perdeler niye yıpranmış? Eve iyi bir bakım yapmak lüzum Mutfak masraflarını kısarak evin eşyalarını değiştireyimdiye hesap yaparlar arial, helvetica, sansserifPeki ama kaç erkek ve kaç kadın eşini gözbebeği gibi koruyor? 'Evliliğim nasıl gidiyor?' diye düşünüyor? Arabasının somurtkan sesini dinleyen erkek, eşinin çıkardığı ufak tefek seslere kulak verip Hanımdan bu ses neden çıkıyor? Bir yanlış mı yapıyorum? Evi mi ihmalkârlık ediyorum? Sevgimi mi kesin etmiyorum? İlgim mi azaldı? Ondaki, bu memnuniyetsizliği gidereyimdiye düşünüyor mu? arial, helvetica, sansserifArabasını bakıma aldığı gibi evliliğini bakıma alıyor mu? Ülfet denilen, sevgiyi yutan canavarı öldürüyor mu? Eşinin mutluluğu için davranışlarında değişim yapıyor mu? Yoksa her zaman eşinden gelen cızırtılara Şu cızırtıyı kesdemekle mi yetiniyor? arial, helvetica, sansserifTek görevinin para kazanmak olduğunu düşünüp daha sonra da eve gelip TV'nin aleyhinde çayını, kahvesini yudumlayarak eşinin ve çocuklarının bütün sıkıntılarına kulağını mı tıkıyor? arial, helvetica, sansserifEşiyle iki çift söz etmeden koltukta uyuya mı kalıyor? Egzersiz odasına çekilip beni rahatsız etmeyindiye hobileriyle mi ilgileniyor? arial, helvetica, sansserifPeki ya hanımlar? arial, helvetica, sansserifEvini temiz yetişmek için gösterdiği özeni eşinin gönlünü hoş yakalamak için gösteriyor mu? Yerdeki bir kırıntıyı hemen alıp çöpe attığı gibi eşinin kalbine attığı ufak bir can sıkıntısı tohumunu nisyan toprağına atıp çürütüyor mu? Yahut onu günlerce kalbinde saklayıp çoğu kez eşinin önüne serip filan vakit sen benim kalbime böyle bir kin tohumu atmıştındiyerek kendini tamamen koyverip: arial, helvetica, sansserifAbes ver, nasıl olsa alan aldı satan sattıya da beni beğenen beğendibeğenilmeye gerek değilmu diyor? arial, helvetica, sansserifTek görevini konut temizleyip yemek yapıp çocuklarla ilgilenmek olarak mı görüyor? Akşam bitkin olarak eve gelen eşiyle ilgilenmek yerine peşine düşüp takip ettiği dizilerin aleyhinde taş mı kesiliyor? arial, helvetica, sansserifSanırım her erkek, arabasına, her bayan da evine gösterdiği itinayı eşine gösterse bütün evlilikler birincil günkü gibi mutluluğunu sürdürerek canlılığını korur  

858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt