Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evlilik böyle bişey ..

Evlilik böyle bişey ..
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Izaç böyle bişey Izaç, sabahtan üstünüz açık uyandığınızda, yorganı defalarca üstüne çekiyordiye öfkelenmek yok, iyi, gece üşümeden uyuyabilmişdiye sevinebilmektir Eşinizin de eyvah, o üşümüşdiye üzülebilmesidir Izaç, birlikte oyun oynamaktır Ama birbirine oyun oynamak değil Izaç, dostlar gittiğinde elinizde kalan yegane şeydir Evlenince dostlar zaten giderler Aşksız evlilik, evliliksiz aşkı doğurur Evlilik, en şiddetli tartışmaları bile bir buse ile bitirebilmeyi başarmaktır Bazı diğer buseler de en şiddetli tartışmalara yol açabilir Evlilikte sağır bir koca ile kör bir kadın çok iyi çift oluşturur Evlilik çılgınca birşeydir Aklınız başınızda değilken evlenirsiniz, evlendiğinizde aklınız başınıza gelir, fakat gerçi bu çılgınlığı sürdürmeye devam edersiniz Evlilikte çiftler turnusol kağıdına benzer Turnusol kağıdı aside girince başka, baza girince başka renk alır Evlenen millet da tıpkı bunun gibi izaç ortamında değişir Izaç erkeklerin özgürlükleri, kadınların da mutlulukları üzerine oynadıkları bir kumardır Izaç, eşlerin kendi kendilerine ben, eşimin hayatına eşlik görevimin haricen ne tür bir amaç katıyorum?diye sormalarıdır Siz Ben, eşimin hayatına ne tür sorunlar katıyorum ve bunları nasıl en aza indiririm?sorusuyla da başlayabilirsiniz Izaç saksı çiçeğine benzer, kesintisiz sevgi gösterip sulamazsanız ölür Taraflardan yalnızca biri kesintisiz sulayacak olursa, çiçek sağ kalır, lakin sulayan taraf bıktığı anda çiçek ölür Her iki tarafın da ilişkiye dengeli bir biçimde bakması, yeşertmesi gerekir Bir çiçeği fazla fazla sularsanız da köklerini çürütürsünüz  

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,027Kullanıcılar
KitKatetaksSon üye
Üst Alt