Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evlilik Diye Buna denir

Evlilik Diye Buna denir
0
126

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Damat: Ah! Nihayet ruya gercek oluyor!!
Gelin: Senden ayrılmamı ister misin?
Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla soyleme!
Gelin: Sen Bana aşıkmısın?
Damat: Taaaabiki
Gelin: Beni terketmeyi duşunur musun?
Damat: Tabiki hayır
Gelin: Peki bana bir opucuk verir misin?
Damat: Evet hem yuzune hem gozune
Gelin: Peki bana bir gun vuracakmısın?
Damat: Asla! Ben o tur erkeklerden değilim
Gelin: Sana guvenebilir miyim?
Damat: Evet
Gelin: AŞKIM

Ve bir sene sonraki konuşmaları Yazıyı birde Aşağıdan yukarıya doğru Okuyun

Similar threads

EVLİĞİN İLK HAFTASINDA: Damat: Ah! Nihayet ruya gercek oluyor!! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla soyleme! Gelin: Sen Bana aşık mısın? Damat: Taaaabiki Gelin: Beni terketmeyi duşunur musun? Damat: Tabi ki hayır Gelin: Peki bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Evli bir ciftin ilk gunki konuşmaları: Damat: Ah! Nihayet ruya gercek oluyor!! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla soyleme! Gelin: Sen Bana aşıkmısın? Damat: Taaaabiki Gelin: Beni terketmeyi duşunur musun? Damat: Tabiki hayır Gelin: Peki bana bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
EVLİLİĞİN İLK HAFTASI ve 10 YIL SONRASI EVLİLİĞİN İLK HAFTASI ; DAMAT: Ah! nihayet Ruya Gercek oLuyor!! GELİN: Senden Ayrılmamı istermisin? DAMAT: Hayır! bulafı bir daha asla soyleme! GELİN: SenBana aşıkmısın? DAMAT: Taaabikii GELİN: Beni terk etmeyi duşunurmusun? DAMAT: Tabiiki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Güvey: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme! Gelin: Sen Bana aşıkmısın? Güvey: Taaaabiki Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün? Güvey: Tabiki hayır Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin? Güvey: Evet hem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Izaç )‏ Evli bir çiftin birincil günki konuşmaları: Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Damat: Hayır! Bu lafı yeniden asla söyleme! Gelin: Sen Bana aşıkmısın? Güvey: Taaaabiki Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün? Güvey: Tabiki hayır Gelin: Peki bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
858,480Konular
981,427Mesajlar
29,592Kullanıcılar
XansanSon üye
Üst Alt