Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evlilik hakkinda bilmeniz gerekenler

Evlilik hakkinda bilmeniz gerekenler
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Izaç hakkinda bilmeniz gerekenler izaç hakkinda bilmeniz gerekenler evlilik hakkinda evlilikte neler olur izaç sorunlari evlilikte degisiklikler konulari burada melekler Merhaba , Izaç hayalleri kuran bircok cift tabiki herseyin mukemmel olacagina inanir ve oyle olmasi icin elinden geleni yapar, Ama butun bu tatli telasin ve dugun hazirliklari arasinda gozden kacan ve asil bizi bekleyen gercekler dusunulmezevlilikhakkindabilmenizgerekenler5c4b92746d379alt Aşkla kurulan iki taraflı hayatta güzel anların yanı sıra hastalıklar, banka ödemeleri, benzer evde yaşamanın getirdiği jurnal anlaşmazlıklar, fiziki güçlükler ve iki aile arasındaki mümkün uyumsuzluklar da varYani Omur boyu mutlu izaç icin bircok zorlukta bizleri bekliyor Kısacası bu, içinde güzellikler kadar sıkıntılar da olan bir paket Evlendikten sonra şok geçirmemek için aşağıdaki deneyimlerden yararlanmaya ne dersiniz? Sizlerde bekar meleklerimize tecrube olmasi icin bizimle deneyimlerinizi paylasabilirsiniz İsterseniz derhal evetdemiş kadınların tecrübelerine kulak verelim: 1548456562 1548456562 evlilikhakkindabilmenizgerekenler5c4b92749e8bcevlilikhakkindabilmenizgerekenler5c4b92749e8bc evlilikhakkindabilmenizgerekenler5c4b92749e8bc BELIRLENMIŞ OLAN BAZI GERÇEKLER 1 Özgürlüğünüzden taviz vereceksiniz Oldum olası özgürlüğüme çok düşkündüm Eşim ilişkimizin birincil günlerinde bundan çok hoşlanıyordu ama imzayı attıktan sonradan farklı davranmaya başladı Kendimi anlatana kadar fazla zorlandığımı hatırlıyorum En son tartışmamızda ısrarla değişmeyeceğimi söyledim ve ona bunu kabul ettirdim Evlenince kendiniz olmaktan sakın vazgeçmeyin2 Düşüncelerinizi okuyamaz Biriyle 10 sene baştan başa beraber olsanız, benzer evi, yatağı, hayatı da paylaşsanız düşüncelerinizi okuyamaz Eşiniz bile olsa ona ne hissettiğinizi, ne istediğinizi anlatmanız gerekir Erkekler sinyalleri anlamak konusunda kadınlar kadar iyi değildir3 Nikah yerine getirmek evlenmek değildir! Nişanlıyken cümbür cemaat sürekli nikah hazırlıklarından bahsediyor ve yaşamımı sevdiğim erkekle birleştirmenin ne değin olağanüstü olduğunu söylemiyordu Bense evlenecek arkadaşlarım için bütün tersini yapıyorum4 Artık bekar değilsiniz Nişanlılığımızın büyük bir dönemini bekar hayatım bittiği için ağıt tutarak geçirdim Hayatım sona ermiş gibi hissediyordum İşte ilişkinizi daha sağlıklı kılacak birkaç hakiki: 5 Size anneniz gibi bakmaz id Hastalıkta ve sağlıkta yeminlerini unutun Eşiniz size asla anneniz kadar iyi bakamaz Bu, size sıcak bir çorba yapmayacağı veya ilaçlarınızı içiremeyeceği anlamına gelmez Tabii bu esnada, hastalığınızın ona bulaşmaması için yüzünde maskesi, yaranda antibakteriyel el dezenfektanları da olacak ve yanınızdan kaçmak için fırsat kollayacaktır! Kendisi hasta olduğunda ise tüm işlerinizi bir kenara bırakıp annesi gibi büyük bir şefkatle ona bakmanızı bekleyecektir Zorunlu bir şekilde, siz de onun beklentilerini yerine getiremeyeceksiniz6 O Kötü Günivedi gelebilir Hemen Şimdi 21 yaşındaki erkek kardeşim, evliliğimizden dört ay daha sonra geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti Görünüşe Göre sağlam duruyor ve annebabama destek oluyordum fakat geçirdiğim buhran özel hayatımı içten etkiliyordu Her gece eve gelip saatlerce ağlıyordum Eşim her şeye karşın bana yardım oldu ve sabırla yardıma ihtiyacım olduğunu anlamamı bekledi Tavsiyem mi? O kötü günden korkmayın O gün er ya da geç gelecek ve üstesinden gelirseniz, ilişkinizi olabileceğini düşündüğünüzden daha da enerjik kılacak7 Balayı tatlı olmayabilir Herkesin söylediğinin aksine evliliğimizin ilk ayları çok zordu Eşim ve ben onun çok tuvalet kağıdı kullanması ya da benim çoraplarımı benekli sepetine atmamam gibi aptalca nedenler yüzünden tartışma ediyorduk Tabii evin dekorasyonu ve fiziki konular gibi daha ciddi sorunlarımız da vardı Cicim aylarımız ise bir sene sonradan başladı O zaman anladık ancak birbirimizin alışkanlıklarına alışmak için zamana ihtiyacımız varmış8 Meşgulüm gelemembahanesini bundan böyle kullanamayacaksınız Evlendiğiniz süre yeralma istemediğiniz etkinliklerden kaçma şansınız da azalır Flört ederken o doğum günü partisine ya da aile ziyaretine gitmek zorunda değilsinizdir Lakin evliyseniz bahaneler ise yaramaz  

858,507Konular
982,856Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt