Evlilik ile ilgili Komik lakin gerçek Şeyler evlilikle ilgili komik videolar evlilik üstüne bazı notlar 1Evli erkeklerin psikolojisi arkadaşlarla lokantaya gitmeye aynı İstediğin yemeği sipariş edersin sonra yanındakinin istediği yemeği görüp Keşke onu isteseydim dersin 2Bir davette bir hanım arkadasına sorar: Alyansını hatalı parmağına takmıyor musun? Diğer bayan yanıt verir: Evet hatalı adamla evliyim de ondan 3Bir adam evlenene değin beceriksiz sayılır evlenince bütün bitmis olur 4Bir genc babasına sorar: Baba evlenmek kaça malolur? Baba cevap verir: Bilmiyorum oğlum,ben hala ödüyorum 5Adam anlatıyormus: Evlenene dek mutluluğunun ne olduğunu bilmezdi, sonradan da geç oldu 6Yeni evlenmiş bir adam mutlu ise nedenini anında anlarız On takvim bir adam mutlu ise nedenini merak ederiz! 7Evliliğin birincil yılında adam konuşur kadın dinler İkinci yılında kadın konuşur adam dinler Üçüncü yılında her ikiside konuşur,komşular dinler 8Bir kavgadan daha sonra bayan kocasına bagırır: Seninle evlendiğimde bütün bir aptalmışım Adam cevap verir: Evet çok aşıktım farkedemedim 9Bir adam gazeteye bildiri vermis: Benzeşen arıyorum Ertesi gün yüzlerce mektup almıs Hepsi benzer şeyi söylüyormus Benimkini alabilirsin id 10Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa belirlenmiş olabilirsiniz: Ya arabası yenidir, ya da karısı!