Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Evlilik kararı alan Müge Anlı'dan sürpriz kına gecesi!

Evlilik kararı alan Müge Anlı'dan sürpriz kına gecesi!
0
56

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
evlilik_karari_alan_muge_anlidan_surpriz_kina_gecesi_1655792136_1081.jpg

Sunucu Müge Anlı evleneceğini duyurarak sosyal medyada gündem oldu. Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla evleneceğini duyuran Müge Anlı, geçtiğimiz hafta kına gecesi yaptığı ve sadece yakın dostlarının katıldığı öne sürüldü.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE
Dünkü canlı yayında İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyuran Müge Anlı'ya sürpriz kına gecesi düzenlendi. Başarılı sunucunun geçtiğimiz hafta sonu kına gecesi organize ettiği iddia edildi. Kınaya Zahide Yetiş, Zuhal Topal ve Şebnem Bursalı gibi Anlı'nın sınırlı sayıda arkadaşı katıldı.

Müge Anlı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti:

"Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu."

Similar threads

Sunucu Müge Anlı evleneceğini duyurarak sosyal medyada gündem oldu. Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla evleneceğini duyuran Müge Anlı, geçtiğimiz hafta kına gecesi yaptığı ve sadece yakın dostlarının katıldığı haberi gelmişti. Ünlü sunucunun nikah masasına oturacağı tarih belli oldu. HABERE AİT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Sunucu Müge Anlı geçtiğimiz hafta evleneceğini duyurarak sosyal medyada gündem olmuştu. Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla evleneceğini duyuran Müge Anlı, aileler ve yakın arkadaşların katıldığı sade bir törenle evlendi. Canlı yayında İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Sunucu Müge Anlı geçtiğimiz hafta evleneceğini duyurarak sosyal medyada gündem olmuştu. Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla evleneceğini duyuran Müge Anlı, aileler ve yakın arkadaşların katıldığı sade bir törenle evlendi. Şinasi Yüzbaşıoğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tüm dikkatleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla evleneceğini duyuran Müge Anlı, aileler ve yakın arkadaşların katıldığı sade bir törenle evlendi. Sosyal medyadan ve toplumdan uzak bir yaşam süren ikiliden gündeme bomba gibi düşen ilk fotoğraf geldi. Canlı yayında İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Ünlü sunucu ve gazeteci Müge Anlı evlenme kararı verdiğini canlı yayında yayında açıkladı. Milyonların izlediği programda Anlı'nın evleneceği kişinin kim olduğu merak edildi. Anlı, evleneceği kişinin Şinasi Yüzbaşıoğlu olarak duyurdu. Peki Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir ve kaç yaşında? İşte Şinasi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,496Konular
981,798Mesajlar
29,864Kullanıcılar
sami2010Son üye
Üst Alt